Obavijesti

Show

Komentari 103

'Spanic se htjela seksati sa mnom, uvlačila mi se u krevet'

'Spanic se htjela seksati sa mnom, uvlačila mi se u krevet'
3

BIVŠA POMOĆNICA SE OSVEĆUJE Celeste Fernandez, koju su optužili da je trovala glumicu, njezina sina i majku, nakon dvije godine pustili su iz zatvora

VIDEO

Legla je u moj krevet i počela me maziti. Pokušala me je i poljubiti ali sam se izmakla, rekla je Celeste Fernandez (26), bivša asistentica glumice Gabriele Spanic (39) meksičkom časopisu TV Notas.

U prvom intervjuu nakon izlaska iz zatvora Celeste je otkrila kako ju je venezuelanska glumica seksualno i psihički zlostavljala. 

- Te noći probudili su me njezini dodiri. Prestrašila sam se i ustala iz kreveta. Pitala me je zašto je ne mogu voljeti kao ona mene. Potom se rasplakala i počela vikati da će umrijeti ako sazna da izlazim s nekim drugim - govori Celeste.

S glumicom se, dodaje, nikad nije poljubila i nije znala da Spanic voli i žene.

- Lezbijka sam, ali nisam bila zaljubljena u Gabrielu - kaže Argentinka. Dodala je kako nije ni pomišljala da će joj Gabriela ovako smjestiti. 

- Čim sam pokušala otići jer nisam mogla trpjeti njezina maltretiranja, strpala me je u zatvor. Kad mi se počela upucavati, mislila sam da je to šala. Poslije me je znala dirati po koljenima, hvatati za ruku pred svima i govoriti da smo ljubavni par, a to mi je smetalo - prisjetila se Celeste. 

Dodala je kako ju je opsjedala gore od muškarca. Čak i kad je zbog slomljene noge morala mirovati, Spanic ju je tjerala da dolazi na set telenovele 'Gospodarica tvoga srca' jer se bojala da joj netko ne dođe u posjet. 

- Bila je posesivna i to me plašilo. Prekipjelo mi je kad mi je počela zvati roditelje - rekla je Fernandez.

Na optužbe je reagirala i glumica.
- Ona je psihopat i besramna je, a to sam joj rekla i u lice. Nemam ništa protiv gayeva, a da sam lezbijka, to bih priznala - zaključila je ogorčena Gabriela.

Gabriela očajna jer je ubojica na slobodi     

Najskupljeg odvjetnika koji je uložio žalbu i dokazao nevinost Argentinke platila je meksička glumica Carmen Salinas (79) jer joj je priča o trovanju obitelji bila, kaže, previše “sapuničarska”.

- Nisam više htjela gledati uplakane roditelje ove djevojke pa sam potražila najboljeg odvjetnika i platila ga kako bi dokazao nevinost ove sirotice koja je žrtva nepravde. Raznježili su me, a ni jedan roditelj ne zaslužuje gledati kako mu dijete pati - objasnila je Carmen razloge zbog kojih je pomogla Celeste.

Nakon obnovljenog suđenja oslobodili su je po svim točkama optužnice jer su Gabrielini iskazi bili nedosljedni.

Celeste su na izlazu iz ženskog zatvora Santa Marta, osim spasiteljice Carmen, dočekali roditelji.

Izlazak na slobodu, kaže Celeste, nije proslavila jer su je odmah deportirali u imigracijski centar jer kao Argentinka nije imala vizu za boravak u Meksiku. Radnu dozvolu ukinula joj je Gabriela kad joj je dala otkaz.

Tada je Carmen Salinas, uz pomoć odvjetnika, Celeste sredila i radnu vizu te joj je odmah ponudila ulogu u svojoj hit predstavi “Aventurera”.

- Ne poznajem ni Spanic ni Celeste, ali sam se morala upetljati u tu priču. Zašto? Otkad je izbio skandal, bila sam uvjerena da je nevina. Ne znam zašto ju je ta gospođa lažno optužila ni zašto joj je htjela uništiti život, ali drago mi je da je slobodna - rekla je Carmen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško