Obavijesti

Show

Komentari 0

Spektakl trodnevnog dočeka Nove godine čeka Vas u Zadru

Spektakl trodnevnog dočeka Nove godine čeka Vas u Zadru
1

ZA SVE GENERACIJA Nastupaju TBF, Jacques Houdek, Marko Škugor, Tomislav Bralić i klapa Intrade, a i najmlađe očekuje bogat program i dječji doček Nove godine

VIDEO

Kada u noći 31. prosinca s bine na Narodnom trgu krene novogodišnje odbrojavanje s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade', bit će to vrhunac jedinstvenog trodnevnog spektakla dočeka Nove godine u Zadru

Grad Zadar i Turistička zajednica Grada Zadra dali su oduška ovogodišnjem ispraćaju stare i dočeku nove 2018., pa ćemo osim Bralića i klape Intrade na Silvestrovo slušati i šibenskog slavuja Marka Škugora, a dan i dva ranije vrhunske izvođače na centralnom adventskom trgu – legendarni splitski TBF i omiljenog Jacquesa Houdeka.  

- Imali smo sjajne i pozitivne reakcije nakon prošlogodišnjeg dočeka Nove godine u Zadru. Cijeli je Poluotok bio pun, slavilo se na brojnim trgovima u sjajnom novogodišnjem raspoloženju. Zadranima i svim gostima našeg grada željeli smo ponovno pružiti vrhunski novogodišnji ugođaj, ali smo nadopunili program i ponudili tri dana atraktivnog dočeka Nove godine s vrhunskim glazbenicima i sadržajan program za djecu - kaže direktor Turističke zajednice Grada Zadra Ante Rados

Tako će već 29. prosinca od 21 sat na Trgu Petra Zoranića cijelu priču otvoriti TBF'. Ovog ljeta nastupili su u caffe baru „Kult“, prije toga bezbroj puta na različitim mjestima, ali nikad na „Adventu u Zadru“ i nikad na adventskom trgu.

TBF

- Zadar nikad ne zaobilazimo, a iznimno nam je drago što ćemo prvi put nastupiti na zadarskoj adventskoj manifestaciji. Cijeli ovaj mjesec radimo, stalno smo na putu i svirkama, tako da u Zadar dolazimo prilično utrenirani -  tvrdi Mladen Badovinac. U bend se nakon operativnog zahvata vratio i Saša Antić, što znači da ćemo slušati i gledati splitski 'ping-pong' u najjačem i najboljem izdanju.

- Dati ćemo sve od sebe, to je sigurno. Upravo smo u Splitu za Božić imali zaista sjajan koncert, a Zadar nam je također koncertno drag - kaže Mladen 'zz ruke' se prisjećajući posljednjih koncertnih destinacija – Ploče, Podgora, Ljubljana, Maribor itd. 

Zadar je 29. prosinca od 21 sat na adventskom trgu, a u isto vrijeme na istom mjestu, samo dan kasnije 30. prosinca nastupit će Jacques Houdek. Ne treba previše trošiti riječi na kvalitetu glasa i pjesama koje Houdek poklanja svim ljubiteljima dobre glazbe, no postoji još jedan razlog zašto je zagrebačka zvijezda uvijek rado viđen gost.

- Veselim se svakom nastupu, pogotovo kada je Zadar u pitanju. Pjevao sam svugdje; kod Donata, u kazalištu, nekoliko puta u Arsenalu, ali još nisam na Trgu Petra Zoranića. Koliko sam vidio, izgleda jako lijepo - priča nam Houdek. Dan ranije, nastupit će u Opatiji, potom u subotu u Zadru. Posljednji zadarski nastup imao je na „Tuna, Sushi & Wine festivalu“, a ovaj će biti posljednji u 2017. godini. 

- Tako je. Novu godinu dočekat ću u svom domu, tako da je zadarski koncert za mene kao novogodišnji. Dolazim sa svojim bendom, svirat ćemo na otvorenom pa ćemo biti energični, a publika, nadam se, zadovoljna - kaže popularni Jacques.        

Pratio je adventska zbivanja u Zadru, a sve one najbitnije stvari nisu mu promakle. Jacques zaključuje: 'Sviđa mi se zadarska adventska manifestacija. Vidio sam kako je bilo puno događaja i sjajnih koncerata, tako da se baš radujem što ću i ja biti dio tog programa'.

Dječji jutarnji program u petak i subotu

Neće samo estradne zvijezde odraditi novogodišnji program tijekom tri dana dočeka Nove godine u Zadru; svoj program imat će i najmlađi u jutarnjim satima te posebno 31. prosinca. U petak 29. prosinca bogati program počet će u jutarnjim satima od 10 do 13 sati edukativnom radionicom za djecu „Dolazi nam Djed Božićnjak“, a u 11:30 sati na Trgu Petra Zoranića je predstava za djecu „Priča o magičnom božićnom drvcu“. Od 17 sati na istom mjestu može se uživati u blagdanskoj playlisti. 

Sljedećeg dana u subotu 30. prosinca program „Zimska bajka“ počinje u istom vremenu od 10 do 13 sati radionicom „Dolazi nam Djed Božićnjak“, kao i novom izvedbom predstave za djecu „Priča o magičnom božićnom drvcu“ u 11:30 sati te playlistom od 17 sati. 

Dječji doček Nove godine 

Posljednji dan 2017. godine bit će u jutarnjim satima spektakl za najmlađe. Evo raspored događanja i satnica na Narodnom trgu s ukrašenom pozornicom i stolovima na kojima će biti izloženi radovi djece koje su radili na kreativnim radionicama tijekom „Adventa u Zadru“: program počinje u 11 sati, a od 11:10 sati voditelj programa Vilenjak poziva goste da mu se pridruže na pozornicu. Vilenjakovi gosti su svi likovi s kojima su se djeca mogli družiti na „Adventu u Zadru“, pa nam dolaze Grinč (11:15), Sveti Nikola (11:20), Olaf i Elsa (11:25), Sveta Lucija (11:30), Orašar i Miš (11:35), Djed Božićnjak i Mrazica (11:40).  
U 11:45 je prvi nastup plesnog kluba „Lana“, pet minuta kasnije podjela helij balona i ples s djecom, a od 11:55 je priprema za novogodišnje odbrojavanje. U podne je svečano puštanje helij balona, a nakon novogodišnjeg dočeka od 12:05 „Mini Disco“ za djecu uz ples i zabavne igre, kao i nastup dodatnih koreografija plesnog kluba „Lana“. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl
Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'
RAZGOVOR S PJEVAČICOM

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'

Veloluška pjevačica nedavno je izbacila singl 'Prva ljubav, prva bol', a za 24sata pričala je o nastanku pjesme, odnosu s Huljićima i zašto 'krije' momka od očiju javnosti