Show

Komentari 31

Špiček je u show doveo kćer, gledatelji komentiraju: 'Nema potrebe za 4. članom žirija...'

Špiček je u show doveo kćer, gledatelji komentiraju: 'Nema potrebe za 4. članom žirija...'

Omiljeni kuhar Tomislav Špiček u kulinarsku je emisiju doveo svoju kći Paulu. Kandidati su pripremali jela prema zagorskim receptima pa je mogućnost komentiranja istih imala i Paula

Tomislav Špiček (45) u sinoćnju emisiju showa 'Tri, dva, jedan - ho,ho,ho! doveo je svoju kći Paulu, za koju je istaknuo kako i ona voli kuhati i eksperimentirati s hranom.

- Za mene je kuhanje isto ljubav, kao i za mog tatu, ali je kod njega to ipak profesionalnije, a meni je to hobi i nešto što držimo u krugu obitelji - rekla je Paula.

POGLEDAJTE VIDEO:

Timovi su radili po Špičekovim receptima, odnosno pokušali su napraviti jela koja se tradicionalno jedu u Zagorju. Dao im je upute, ali im je rekao kako sami mogu promijeniti nešto ako to smatraju potrebnim.

Špičekov jelovnik sastojao se od namaza od čvaraka kao hladnog predjela, variva s vrganjima kao toplog jela, a za glavno jelo kandidati su morali napraviti meso iz rasola, dinstano zelje i bijele žgance. Kao desert radili su knedle sa šljivama i prezlama. 

Kandidati su imali problema s mljevenjem čvaraka, a timu Gromača jela su uglavnom bila nepoznata. Prigorci su poznavali ta jela, no kandidati sz smatrali kako će Špiček biti zahtjevan pri ocjenjivanju. Za neke od njih imao je zamjerke, no drugi su poprilično dobro prošli. Špičeku su se jako svidjele knedle. 

A Tomislavu je pri ocjenjivanju pomogla i Paula. 

- Često spominjem svoju kćer na snimanjima. Uvijek kad netko napravi nešto loše, kažem da bi ona to jednom rukom odradila. Mislim da će joj to biti jedno lijepo iskustvo, može nešto naučiti - rekao je Špiček za RTL.

A Paula i njezino ocjenjivanje svidjelo se i gledateljima kulinarskog showa.

- Nema potrebe za četvrtim članom žirija, ali Paula se dobro snašla, nema treme. Mala Špičekica je ispala simpa večeras. Prilično dobro opisuje svoj doživljaj jela - neki su od komentara gledatelja.

- Špičekova kći daje najbolje komentare od svih - složili su se neki. 

U pripremanju jela po Špičekovim receptima iz Zagorja najuspješniji su bili članovi tima La Parenzana, koji su bili najbolji. U ukupnom zbroju ocjena trenutačno vode Jovanovići, dok su na posljednjem mjestu Gromače. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci