Obavijesti

Show

Komentari 130

Špičekova drama: 'Imao sam infarkt, još ne znaju što mi je'

Špičekova drama: 'Imao sam infarkt, još ne znaju što mi je'
9

Sutra ću znati je li stanje dobro ili loše, objasnio je Špiček koji će uskoro obaviti koronografiju. Legendarni kuhar svoju je karijeru započeo u kulinarskoj emisiji 'Kruške i jabuke' te nastavio na 'Tri, dva, jedan - kuhaj'

VIDEO

Ja sam vam nažalost u bolnici. Imao sam infarkt, tihim i slabašnim glasom rekao nam je kuhar Tomislav Špiček (44). Kako doznajemo, prije dva dana je završio u kliničkoj bolnici Merkur te je tamo dočekao Novu godinu.

- Sutra ću znati je li stanje dobro ili loše - objasnio je Špiček koji će sutra obaviti koronografiju. Legendarni kuhar svoju je karijeru započeo u kulinarskoj emisiji 'Kruške i jabuke' te nastavio na 'Tri, dva, jedan, kuhaj', a praksu je stekao u zagrebačkom hotelu 'Esplanade'. 

Marko Prpić/Pixsell

- Pred njim mi se tresu ruke, njegovog suda me najviše strah - izjavio je kandidat 'Tri, dva, jedan, kuhaj'. Skoro nikada u vlastitom domu ne kupuje namirnice u trgovinama, nego pokušava sve uzgojiti sam.

-  U frižideru pod obavezno uvijek moram imati: kiselo vrhnje, putar, korjenastog povrća poput mrkve i celera te suhomesnatih proizvoda poput špeka - rekao je. Tomislav živi u Zaprešiću sa suprugom Višnjom, također profesionalnom kuharicom. Upoznali su se dok je započinjao svoju kulinarsku karijeru u kuhinji Dvorca Mihanović u Tuheljskim toplicama. Uskoro su postali par, zaljubili se i vjenčali.

Špiček: Bez mojeg znanja uzeli su mi ime, sliku, pa čak i potpis
Špiček: Bez mojeg znanja uzeli su mi ime, sliku, pa čak i potpis

- Kod nas doma moja supruga najviše ima kuhaču u rukama, jer mene zbog posla često nema doma, a uz to, moja Višnja sjajno kuha - pohvalio je suprugu Špiček. Imaju dvoje djece, stariju kćer Paulu i dvije godine mlađeg sina Ivana. Tomislav je često isticao kako njegova djeca dobro kuhaju od malih nogu. Ipak, dok je on bio mali, htio je postati doktor ili pilot.

- Mom djedu se nije sviđala ta ideja da budem pilot jer se uvijek prisjećao jedne zrakoplovne nesreće u Ljubljani o kojoj je govorila cijela država. Ali već sam u sedmom razredu shvatio da želim biti kuhar - ispričao je Tomislav. 

Podsjetimo, popularni kuhar nije mogao vjerovati kada su mu prijatelji pokazali da se njegovo lice, pa čak i potpis, nalaze na ambalaži raznoraznih proizvoda iz dalekih dijelova svijeta.

ako na grahu uvezenom iz Kine te mješavini začina, riži dugog i kratkog zrna, ali i drugim proizvodima brenda 'Bon Apetit' uz Špičekovu sliku i potpis stoji naznačeno 'Preporuka vrhunskoga kuhara', isti taj vrhunski kuhar ne da ne preporučuje te proizvode nego mu nije jasno kako se našao na njima.

- Pa ja sam zagovaratelj domaćih namirnica. Prestrašno je kako mi je netko ukrao identitet - ističe Špiček. I dok njegovo lice već više od godinu i pol krasi, između ostaloga, i dodatke jelima za gulaš i za piletinu popularni kuhar sudskim putem pokušava vratiti ukradeni identitet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...