Obavijesti

Show

Komentari 8

Splićanin Ante (25) zbog smrti majke je napustio Zadrugu

Splićanin Ante (25) zbog smrti majke je napustio Zadrugu
6

Vratio se u Split zbog, kako kaže, smrtnog slučaja. Zahvalio se svima koji su mu bili podrška i zamolio ih za oprost ako ih je iznevjerio u bilo kojem smislu

VIDEO

Kandidat pete sezone srpskog realityja ‘’Zadruga’’ Ante Baždarić (25) iz Splita napustio je za vikend Bijelu kuću odlukom Velikog šefa jer se zdravstveno stanje njegove majke pogoršalo. Ona je nakon toga, javlja, preminula.

POGLEDAJTE VIDEO: Iva Grgurić

Pokretanje videa...

Iva Grgurić postala zaštitno lice VIDEO

- Zahvalio bih se svima koji su mi bili podrška. Ako sam vas iznevjerio u bilo kojem smislu, žao mi je. Jednostavno sam bio zabrinut za majku i nisam se mogao opustiti. Konstantno su mi letjele misli na majku. Stigao sam sad u Split zbog smrtnog slučaja. Nažalost, nisam stigao vidjeti majku - rekao je Baždarić.

Splićanin je 6. rujna otišao u “Zadrugu”. Prije ulaska nam je rekao da su mu nedostajale kamere jer je prije pet godina bio u realityju “Farma”.

- Zapravo, malo mi je čak i falilo to sve jer su to životna iskustva koja je teško objasniti. To se baš mora doživjeti. Tremu zasad nemam i 100% sam opušten - rekao nam je Ante. Završio je ugostiteljsku školu i trenutačno radi kao kuhar, a ponekad i konobari.

- Poslije ‘Farme’, kad sam izašao iz showa, jedno tri mjeseca sam se odmarao i uživao. Kad sam obavio ‘užitke’ kako treba, nastavio sam se baviti ugostiteljstvom i raznim drugim poslovima - rekao nam je Splićanin.

Pozamašni honorar koji treba dobiti od srpskog showa ne smije otkriti.

- Ne smijem govoriti koliko će mi platiti, ali honorar je odličan i prezadovoljan sam s obzirom na prosječnu hrvatsku plaću - rekao je Baždarić. Njegovi bližnji sve do tada nisu bili blagonakloni da se opet “ogoli” javnosti.

- Obitelj nije bila u početku za to da sudjelujem u ‘Zadruzi’, ali to se sve promijenilo kad su vidjeli koliko je velika moja želja za tim ulaskom pa su prihvatili, a i kad sam im rekao koliki mi je honorar - rekao je Ante. Dodaje kako je dobio samo jedan obiteljski savjet, a to je da se ne potuče s natjecateljima u showu.

Hrvat u srpskom showu ljubi udanu ženu, a njezin neutješni muž ih gleda i plače sa strane
Hrvat u srpskom showu ljubi udanu ženu, a njezin neutješni muž ih gleda i plače sa strane

- Što se tiče planova u budućnosti i moje karijere, uvijek su mi bile dvije želje čime bih se htio baviti, a to je pjevanje ili modeling - otkrio nam je Splićanin. Novce iz realityja potrošio bi na piće i cure.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin