Obavijesti

Show

Komentari 203

Splićanka je na vrat tetovirala ime svog idola Dražena Zečića

Splićanka je na vrat tetovirala ime svog idola Dražena Zečića
11

Uz album “Nitko nema dva života” preboljela je razvod, a Zeko joj je sinu krsni kum. Ne propušta nijedan njegov koncert. Katja je njegova najvjernija obožavateljica

VIDEO

Da sam ti ja otac, odrekao bih te se. Tim je riječima Dražen Zečić (47) komentirao tetovažu vjerne obožavateljice Katje Hrga Brkan (34).

Splićanka koja radi u produkciji za snimanje spotova na stražnjoj strani vrata je prošlo ljeto tetovirala ime i prezime svog najvećeg idola. To joj je treća tetovaža koju je posvetila Draženu Zečiću. Prva tetovaža “Nitko nema dva života“, naslov istoimene Zečićeve pjesme i albuma, tetovirala si je na desnoj podlaktici kad se rastala prije pet godina.

Taj joj je album, govori Splićanka, olakšao ljubavni brodolom. Drugu tetovažu, također ime Draženova albuma “Crni kralj i bijela dama“, stavila je na lijevu ruku prošlo ljeto.

- Ne namjeravam stati s tetovažama posvećenima Zečiću. Već čekam njegovu sljedeću pjesmu da stavim novu - kaže Katja, koja bi voljela snimiti spot za novu pjesmu splitskog pjevača.

U Zečićeve pjesme zaljubila se kad je imala 17 godina. Tad je igrala rukomet i, kako su njene rukometašice slušale Zečića, tako je počela i ona. Onda ga je prije 14 godina upoznala na koncertu u Trogiru. Njihovo prijateljstvo s godinama je postalo sve čvršće, pa je Zečića uzela i za krsnoga kuma mlađem sinu Andriji (8).

- Došla sam mu na koncert i rekla ‘rodila sam sina, hoću da mu budeš kum’. Odgovorio mi je ‘nema problema’. On je čovjek koji zrači pozitivnom energijom i zato ga volim - govori Katja, koja ni sama više ne zna na koliko je Zečićevih koncerata u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji bila. Napamet zna kronološki nabrojiti sve Zekine albume, otpjevati baš sve pjesme, čak i one koje je pisao za druge pjevače. A Zečić dobro pamti svoje obožavatelje i uvijek se s njima nakon nastupa podruži. Jednom je čak odgodio početak koncerta dok Katja i prijatelji nisu došli.

- Krenuli smo iz Dalmacije na koncert u Varaždin, no zbog magle smo kasnili. Zeko nije počeo pjevati dok mi nismo došli. Brinuo se jer nije znao jesmo li dobro - govori Katja.

Ilija Margarin (48) iz Korlata kod Benkovca najvatreniji je obožavatelj Doris Dragović (53), koji ju je pratio i na Euroviziju u Jeruzalem 1999.

Andrijana Severinu crta i o njoj piše, a Ilija je zbog Doris bježao od kuće na njezine nastupe     

- Ja živim za Doris Dragović! Jako je volim jer bolujem od dječje paralize od rođenja, a ona me prihvatila ovakvoga kakav jesam. To se ne može kupiti ni novcem ni zlatom - kaže Ilija.

Njih dvoje poznaju se od 1993., kad je Doris nastupala u Zadru. Ilija, koji je tad bio prognanik, skupio je hrabrost i na pjesmu “Srce vuče južnom kraju” bacio se Doris u zagrljaj i darovao joj bombonijeru. Otad si redovito čestitaju rođendane i blagdane, a Ilija je pjevačicu posjetio u Splitu, a ona njega kad se vratio živjeti u rodni Korlat 2010. Na invalidskim kolicima Ilija naizmjenično nosi dva natpisa “Nikada se neću odreći Doris” i “Doris u srcu”.

Bio je maloljetan kad je bio na njezina prva dva koncerta, u Sarajevu i Ljubljani. Pobjegao je od kuće, a zabrinuti otac zaprijetio je da će ga vezati za bajam. Andrijana Vasiljević (20) iz Kragujevca Severinu (42), kaže, voli kao da je član obitelji. Ne propušta njene koncerte, gdje god oni bili, a nekoliko puta se i družila s pjevačicom. Zadnji put srele su se prošle zime na skijanju u Austriji.

- Darovala sam joj pehar s natpisom ‘Sevino dijete, od glave do pete’ kao zahvalnicu i jer sam simbolično u svoju 20. godinu htjela ući sa Severinom - kaže Andrijana.

“Ovo je genijalno”, odgovorila joj je pjevačica i zagrlila je. Prošle godine, kad je Splićanka nastupala u Kragujevcu, Andrijana ju je iznenadila plišanim medvjedom i majicom, koju je pjevačica odmah odjenula. Na fakultetu za umjetnost, koji pohađa, najčešće crta Severinu i njezina sina Aleksandra, a planira joj posvetiti i izložbu.

Riječanka zna napamet sve Rozgine izjave s koncerata

Riječanka koja obožava Jelenu Rozgu (36) na poklopac motora svog Fiat Punta nalijepila je njezinu ogromnu fotografiju, a stražnje vjetrobransko staklo krase stihovi “Žena, majka, kraljica”. Čak je i registracija posvećena Jeleni. Tiskanim slovima na tablici piše “Rozga”. Djevojka, koja skriva identitet, kaže da je bila na toliko koncerata da zna što će Rozga kad reći.

- Prije ‘Bižuterije’ kaže ‘nemojte da vas tretiraju kao bižuteriju’. Nažalost, imala je prometnu, pa je od auta ostala samo tablica.

Marku se ispunio san kad je snimio duet s Vucom

Kaštelanina Marka Kaleba upoznali smo 2010. godine u showu “Hrvatska traži zvijezdu”. Najveća želja bila mu je snimiti duet sa Sinišom Vucom (42). Dvije godine dolazio je u show pjevajući Vucine pjesme, a 2011. godine ga je i upoznao. Pozdravio ga je rekavši: “Kako ste, gospodine duhovni vođa?”. Iako je i tada ispao s natjecanja, otišao je nasmijan jer ga je Vuco pozvao na piće. Dogovorili su suradnju i snimili duet, a pjesma se zove “Hong Kong”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.