Obavijesti

Show

Komentari 5

Spomenka je 10 godina živjela u izolaciji: 'Prijatelji su se prepali, kao da sam bila u nekoj divljini'

Spomenka je 10 godina živjela u izolaciji: 'Prijatelji su se  prepali, kao da sam bila u nekoj divljini'
5

Bilo mi je jako lijepo i to je stvarno neprocjenjivo iskustvo. Mada sam ja bila povezana s gradom i automobil sam imala... Bila sam više aktivna što se tiče žive hrane i tog znanja koje sam prenosila ljudima, ispričala je

VIDEO

U showu 'Večera za 5' kandidate je u utorak ugostila Spomenka, koja konzumira samo sirove namirnice i koja je gozbu poslužila na terasi u Rijeci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

Ova natjecateljica je do prije pet godina živjela u istarskom selu Krmed, a kad se prije 15 godina odlučila na taj potez, neki su bili iznenađeni, piše RTL.

- Bilo mi je jako lijepo i to je stvarno jedno neprocjenjivo iskustvo. Mada sam ja bila povezana s gradom i automobil sam imala... Bila sam više aktivna što se tiče žive hrane i tog znanja koje sam prenosila ljudima. Međutim, puno vremena sam provodila baš tamo na imanju u toj našoj eko kući od nekih 50-ak kvadrata. Imali smo i voćke i masline, ali ništa to nismo prodavali, to je bilo samo za nas. Jako lijepo! Samo opet, trebaju nam ljudi - ispričala je Spomenka.

Dodala je kako je njezina kći odmah to prihvatila.

Nikita je zaprepastila trojkom: Juha je bila kao neka bljuvotina
Nikita je zaprepastila trojkom: Juha je bila kao neka bljuvotina

- Više su bili prijatelji koji su tako malo negativno razmišljali, malo su se prepali toga jer je to njima svima bilo neprirodno da sam se ja tako odlučila otići, kao da sam bila u kakvoj divljini. Ali evo, to je zbilja poseban život zato što smo imali samoodrživost - otkrila je.

Inače, Spomenka je nakon večere ukupno zaradila 29 bodova. Mirjam joj je dala devetku zato što joj je sve bilo super osim juhe, Irena je također dala devetku - sve joj je bilo novo i fino, ali ipak nije bilo savršeno.

Željko se odlučio za osmicu zato što je više očekivao, a Nikita je dala ocjenu tri zato što nije naviknuta na sirovu prehranu. 

 

Još samo danas, zadnja je šansa: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama