Obavijesti

Show

Komentari 100

Sramota! Vikali 'crnčugo', ali su samo 'remetili javni mir'?

Sramota! Vikali 'crnčugo', ali su samo 'remetili javni mir'?
1

PRIMITIVIZAM Glumac je pio vino, kad su njegovu stolu prišli muškarci koji su ga vrijeđali zbog rase, psovali ga i derali se da napusti restoran. Policija ih ne tereti za govor mržnje

VIDEO

Donesite mi sve boce da kušam, zamolio je Jamie Foxx (49) konobara u dubrovačkom restoranu dok mu je domaćin pokazivao butelju pelješkog vina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:20

Glumac se opustio na večeri s dijelom filmske ekipe koja u Dubrovniku snima hit “Robin Hood: Origins”. Dok su se častili ribljim specijalitetima, hihotali i izmjenjivali dojmove o snimanju, Foxxovu stolu prišla su dva muškarca. Ni s čim izazvani počeli su vikati i vrijeđati Foxxa.

- Ku**** sine, odlazi odavde - dobacivali su gosti Jamieju. Glumac tvrdi da su lokalci bili vidno alkoholizirani.

- Napili su se pa su mi govorili da sam odvratna crnčuga. Željeli su me istjerati iz restorana. Dok sam ih slušao, shvatio sam da se Dubrovčani svađaju isto kao crnci u Teksasu. Brzo govore, a ništa ih ne razumiješ - rekao je Jamie.
Rasiste je iz restorana izveo vlasnik, a dvojicu gospara ispitala je policija.

- Umirao sam od srama zbog incidenta, tim više jer je Foxxu preporuku za naš lokal dao redatelj filma Otto Bathurst. No Foxx se pokazao vrlo opuštenim i nije nam ništa zamjerio - rekao je Milan Perić, vlasnik lapadskog restorana.

Djelatnici MUP-a jučer su najavili da će razgovorati s holivudskom zvijezdom u pauzama snimanja filma. Naime, napadači na Foxxa na prekršajnom sudu odgovarat će zbog remećenja javnog reda i mira, a djelatnici kriminalističke policije nastavljaju istragu. Naime, zbog rasističkih uvreda kojima je dvojac iz Dubrovnika počastio Foxxa morali bi odgovarati pred kaznenim sudom zbog govora mržnje.

Oskarovac je nastavio provod, pa se nakon incidenta u lapadskom restoranu okušao u partiji biljara. Pjevao je i plesao oko biljarskog stola dok je pokušavao taktički nadmudriti protivnike, a umjesto mikrofona pjevao je u biljarski štap i zabavljao prijatelje. Na jadransku obalu Jaime je stigao s filmskom ekipom prije četiri dana.

Stradun su zatrpali kulisama i središte Dubrovnika pretvorili u Nottingham. Ondje će Foxx, u ulozi Little Johna, pomagati Robinu Hoodu u avanturama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti