Show

Komentari 5

Sreo je Rihannu na benzinskoj postaji: Božić mi je došao ranije

Sreo je Rihannu na benzinskoj postaji: Božić mi je došao ranije

Slučajan susret, nismo ni trebali gorivo, napisala je pjevačica koja se fotkala s obožavateljem. Oboje su nosili zaštitne maske, a u prvom planu bila je njezina velika tetovaža na ruci

Atraktivna pjevačica Rihanna (32) je privatnim zrakoplovom sletjela na Barbados, gdje će, ako se ne predomisli, provesti blagdane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glazbenica se sjajno osjeća u ovoj maloj otočnoj državi, koja broji oko 285.000 stanovnika. Jednog od njih, i to jednog od većih fanova, Rihanna je srela na benzinskoj postaji. Bio je oduševljen.

- Božić mi je došao ranije - napisao je uz fotografije s popularnom sunarodnjakinjom.

I ona se javila.

- Slučajan susret, nismo ni trebali gorivo - napisala je. 

Oboje su nosili zaštitne maske, a u prvom planu bila je njezina velika tetovaža na ruci.

Nedavno se našla na udaru kritika jer je tijekom svoje modne revije donjeg rublja puštala pjesmu koja je sadržavala sveti islamski tekst mladih.

Vrtjela se pjesma 'Doom' londonske producentice Coucou Chloe, a sadrži sveti islamski tekst hadis, koji je, prema vjerovanju muslimana, izgovorio prorok Muhamed za svoga života.

Sporni glazbeni isječak u remixu je ubrzan, no oni koji znaju o čemu se radi lako su prepoznali riječi i njihovo porijeklo.

- Želim se zahvaliti muslimanskoj zajednici što je ukazala na veliki propust koji se slučajno dogodio tijekom revije Savage x Fenty. Ispričavam se zbog ove nepromišljene pogreške. Svjesna sam da smo povrijedili našu muslimansku braću i sestre i teško mi je zbog toga - napisala je Rihanna.

Najčitaniji članci