Show

Komentari 5

Srpski mediji o smrti Vidoja: Bio je na masaži strujom, istraga je u tijeku i čeka se još obdukcija

Srpski mediji o smrti Vidoja: Bio je na masaži strujom, istraga je u tijeku i čeka se još obdukcija

Mediji u Srbiji počeli su nagađati okolnosti smrti preminulog Vidoja Ristovića. Uzrok još uvijek nije potvrđen, a njegova supruga Nikolina Ristović stigla je u Beograd

Srpski mediji već pišu o detaljima smrti Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Ristović (46), koji je iznenada preminuo u subotu. Blic.rs navodi da je Vidoje preminuo u salonu za masažu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vidoje je navodno bio u salonu na masaži, a masažerka je bila starija žena od oko 60 godina, navodi Kurir.rs. Radi se o masaži strujom gdje prema navodima medija masažerka uopće nije fizički dodirivala Vidoja.

Iako u javnost izlaze novi detalji, uzrok smrti još uvijek nije potvrđen te se čeka obdukcija.

Podsjećamo, Vidoje je preminuo iznenada u 44. godini u Beogradu, dok je njegova supruga bila u Zagrebu. Nikolina se odmah zaputila za Srbiju.

Voditeljica je u Beograd stigla s prijateljicama i svoja tri psa pomeranca, a ispred stana u kojem je živjela s Vidojem fotografirali su ju u bež baloneru dok je lice štitila sunčanim naočalama.

- Još uvijek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutačno u kući u kojoj sam živjela ranije. Hvala na razumijevanju, ne bih više komentirala - pojasnila je ranije za srpske medije.

Par ima sedmogodišnju kćer Unu Sofiju, a odlučili su se preseliti u Zagreb koji je mirniji za odgoj djeteta. Kuća koju su kupili u podsljemenskoj zoni još je u fazi uređenja. 

Najčitaniji članci