Show

Komentari 18

Srpskoj pjevačici blokirali račun zbog duga od 3000 kuna? 'Nije redovno plaćala porez državi'

Srpskoj pjevačici blokirali račun zbog duga od 3000 kuna? 'Nije redovno plaćala porez državi'

Zbog pandemije korona virusa Rada ne radi, kao i većina pjevača pa je upala u dug. Istu situaciju je imala i prije tri godine kada joj je bio blokiran račun 44 dana, ispričao je izvor

Srpska pjevačica Rada Manojlović (35) nalazi se na listi za prisilnu naplatu duga od 45.677,62 dinara (oko 3000 kuna), piše Informer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Račun firme 'Rada music', koja je u njezinom vlasništvu i preko koje naplaćuje svoje nastupe, blokiran je već 89 dana zbog duga, piše na stranici Narodne banke Srbije.

- Radi je račun njene firme 'Rada music' u blokadi od studeni prošle godine jer nije redovno plaćala porez državi kao i ostali poduzetnici - počinje priču za Informer izvor blizak pjevačici i nastavlja:

- Prije tjedan dana nije mogla registrirati automobil koji se vodi na firmu, jer joj je stavljena zabrana na svu pokretnu i nepokretnu imovinu dok ne podmiri dug od 45.677,62 dinara. Zbog pandemije korona virusa Rada ne radi, kao i većina pjevača pa je upala u dug. Istu situaciju je imala i prije tri godine kada joj je bio blokiran račun 44 dana.

Rada je nedavno otvoreno govorila o tome da je od svog dečka, pjevača Harisa Berkovića (26), pozajmila novac za novi album, ali se povodom navodne blokade nije oglašavala, piše Kurir.

Inače, ova cajka proslavila se 2007. u glazbenom showu 'Zvezde Granda', a neki od njezinih najpopularnijih hitova su: 'Deset ispod nule', 'Marakana', 'Alkotest', 'Mešaj mala', koji broje milijunske preglede na YouTubeu. 

Najčitaniji članci