Obavijesti

Show

Komentari 10

Srpskoj starleti prijeti zatvor: Objavila lažnu nagradnu igru

Srpskoj starleti prijeti zatvor: Objavila lažnu nagradnu igru
5

Ana je prekršila zakon o igrama na sreću i protiv nje će biti pokrenuta krivična prijava za prevaru i utaju poreza. Napravila je prekršaj organiziranjem igre na sreću, u kojoj obećava automobil kao poklon

VIDEO

Srpska starleta i bivša natjecateljica 'Zadruge', Ana Korać (26), napravila je kaos na društvenim mrežama. Na Instagramu je najavila nagradnu igru, zbog koje joj prijeti kazna zatvora, piše Informer.rs. Napravila je prekršaj organiziranjem igre na sreću, u kojoj obećava automobil marke Mercedes vrijedan 25.000 eura kao poklon. 

POGLEDAJTE VIDEO: Soraja je posjetila Hrvatsku

Pokretanje videa...

Soraja uživa na Hvaru 01:14

Srpski mediji pišu kako je prekršila zakon o igrama na sreću i protiv nje će biti pokrenuta krivična prijava za prevaru i utaju poreza. Naime, na Instagramu je objavila nagradnu igru u kojoj poziva ljude da uplaćuju po 2.000 dinara na privatan račun te da kao dokaz pošalju fotografiju uplatnice. Samim tim stječu pravo da budu u igri za nagradu. 

- U ovoj igri sudjelovat će samo 5.000 ljudi, od kojih će samo jedan postati vlasnik ovog automobila - napisala je Ana, a u tom istom automobilu je i pozirala. Korisnici društvenih mreža naveli su kako je ovo pljačka, a Ana je naposljetku obrisala objavu.

Srpski mediji pišu kako je navodno smislila lagani način da zaradi 60.000 eura, budući da bi od uplata dobila 85.000, a vrijednost automobila je 25.000 eura. No, starleta nije predvidjela da je propisan zakon kada su ovakve situacije u pitanju, koji nalaže da igre na sreću mogu organizirati samo pravne osobe ako se prijave na vrijeme i provedu proceduru po pravilima. Naposljetku, trebaju dobiti i dozvolu. Zatim se opravdala na Instagramu pa napisala:

Sorajina najbolja prijateljica: 'Prvi svjetski rat bio je 1389.'
Sorajina najbolja prijateljica: 'Prvi svjetski rat bio je 1389.'

- Ne znam jeste li me razumjeli, ali igra nije počela, niti će početi dok ne dobijemo papir. 

Inače, Ana je dugogodišnja najbolja prijateljica Soraje Vučelić (33) s kojom često putuje na luksuzne destinacije i hvali se brendiranim krpicama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin