Show

Komentari 172

Srušila se u prijenosu uživo: Uplašila sam svoje, nije im bilo ugodno vidjeti to, ali događa se

Srušila se u prijenosu uživo: Uplašila sam svoje, nije im bilo ugodno vidjeti to, ali događa se

Godišnji odmor će mi zbog svega početi dva dana ranije nego što sam planirala. Inače, taj utorak mi je rano počeo, obiteljskim obvezama prije posla, a onda se poslijepodne dogodila ostavka g. Škore, rekla nam je

Tijekom razgovora s Igorom Peternelom iz Domovinskog pokreta reporterki Mirjani Posavac je pozlilo i srušila se. Bilo je to u utorak u Dnevniku HRT-a, a Mirjana nam je danas dala izjavu povodom tog događaja: 

- Iznenađena sam odjekom nezgode koja mi se, nažalost, dogodila, i zaista se iskreno želim ispričati svim našim gledateljima koje je taj događaj uznemirio. Ni mom suprugu i djeci te roditeljima i obitelji nije bilo jednostavno to gledati. I njih sam uplašila. Nažalost, to se događa u programu uživo - kaže.

Dodala je da ju je iznenadio broj poziva i poruka koje je dobila te se zahvalila svima. 

- Dobro sam. Godišnji odmor će mi zbog svega početi dva dana ranije nego što sam planirala. Inače, taj utorak mi je rano počeo, obiteljskim obvezama prije posla, a onda se tijekom poslijepodneva dogodila ostavka g. Miroslava Škore i taj sam zadatak preuzela za središnji Dnevnik. U toj brzini nisam pazila pijem li dovoljno tekućine, što se u kombinaciji s vrućinom u prostoriji iz koje sam se javljala, iako su ljubazni domaćini u Domovinskom pokretu upalili klimu, i maskom na licu pokazalo lošim. Pao mi je tlak i samo sam osjetila iznenadnu slabost nadajući se da ću uspjeti izgurati javljanje do kraja i zahvaliti gostu na vrijeme. Ali, na moju veliku žalost, nisam. Zahvaljujem i mom snimatelju tona Tomislavu Radiću koji me dočekao u tom mom teturanju, tako da sam prošla bez vidljivih posljedica - otkriva. 

Rekla je i kako su iz Domovinskog pokrete odmah nazvali Hitnu pomoć, a osoblje je ustanovilo da je Mirjani bio nizak tlak.

- Ostalo je bilo u redu. Naravno, javit ću se svojoj liječnici i vidjeti trebam li obaviti još koji pregled - rekla je za kraj. 

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE: