Obavijesti

Show

Komentari 18

Stallone je nabavio rotvajlera unatoč protivljenju supruge, zatražila razvod: 'Nije pas kriv'

Stallone je nabavio rotvajlera unatoč protivljenju supruge, zatražila razvod: 'Nije pas kriv'
7

Jednostavno je svatko krenuo drugim smjerom. Jako poštujem Jennifer. I uvijek ću je voljeti, ona je nevjerojatna žena. Najmilija osoba koju sam ikada upoznao, kaže glumac

Izvori nam kažu da su se žestoko posvađali oko psa i da su oboje bili nepopustljivi, piše TMZ oko razvoda američkog glumca Sylvestera Stallonea (76) i supruge Jennifer Flavin (54). Par se razvodi nakon 25 godina braka. Flavin je bila ta koja je prošlog petka podnijela zahtjev za rastavu, a osim toga, još je i zvijezdu 'Rockyja' optužila za premještanje imovine iz bračnih fondova.

Montée des marches de la cérémonie de clôture du 72ème Festival International du Film de Cannes

Strani mediji navode kako bi razlog razvoda mogao biti novi pas. Sylvester je htio rotvajlera, kako bi zaštitio obitelj, ali Jennifer se protivila dolasku novog psa. Posvađali su se i ušli u žustru raspravu, koja je na površinu donijela brojna pitanja, tvrde izvori. Glumac je na kraju nabavio psa i dao mu ime Dwight, koje Stallone nosi u seriji 'Tulsa King'. Na Instagramu je objavio fotku s psom pa poručio: 'Dwight, definitivno moj pravi prijatelj. Nastavi udarati i lajati'.

Nedugo nakon toga, Jennifer je podnijela zahtjev za rastavu, koji je šokirao glumca. Bio je u Oklahomi, gdje snima seriju i bio vidno uznemiren kad je čuo informaciju. Bio je uvjeren da će uspjeti riješiti nesuglasice. Stallone je nedavno napravio novu tetovažu - stavio je rotvajlera preko tetovaže na kojoj je dosad bila Jennifer.

Fotografija izašla u javnost u ovog ponedjeljka, nakon što je Jennifer zatražila okončanje braka. Sylvester kaže kako novi pas nije razlog rastave, iako je istina da su se svađali radi toga tko će brinuti o njemu, uzevši u obzir da često putuju radi snimanja i slično. 

- Do raskola braka nije došlo zbog tako trivijalnog razloga. Jednostavno je svatko krenuo drugim smjerom. Jako poštujem Jennifer. I uvijek ću je voljeti, ona je nevjerojatna žena. Najmilija osoba koju sam ikada upoznao - dodao je za TMZ

Stalloneova žena podnijela je zahtjev za razvod, a on prekrio tetovažu njezina lica slikom psa
Stalloneova žena podnijela je zahtjev za razvod, a on  prekrio tetovažu njezina lica slikom psa

Izvori napominju da nema dokaza da se sada sprema rat. Obitelj je 30. srpnja bila na okupu kako bi proslavili rođendan Franka Stallonea, glumčeva mlađeg brata, i djelovali su vrlo sretno. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'DRAGO MI JE DA SAM OBJAVILA VIDEO PORODA'