Obavijesti

Show

Komentari 0

Stalloneova žena podnijela je zahtjev za razvod, a on prekrio tetovažu njezina lica slikom psa

Stalloneova žena podnijela je zahtjev za razvod, a on  prekrio tetovažu njezina lica slikom psa
8

Još uvijek se ne zna točan razlog zašto je Flavin odlučila okončati brak, ali prije nekoliko dana Stallone je odlučio prekriti tetovažu njezinog lica koju je imao na desnom bicepsu

VIDEO

Američki glumac Sylvester Stallone (76) i supruga Jennifer Flavin (54) razvode se nakon 25 godina braka, a kako prenose američki mediji, Flavin je u petak podnijela zahtjev za razvod braka. Osim što je  zatražila razvod, zvijezdu 'Rockyja' optužuje i za premještanje imovine iz bračnih fondova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

- Na temelju informacija i uvjerenja, Stallone je sudjelovao u namjernom rasipanju, iscrpljivanju i/ili rasipanju bračne imovine što je imalo negativan ekonomski učinak na bračnu imovinu. Zakon koji je na snazi u Floridi nalaže da mužu treba biti zabranjeno, prodavati, prenositi, dodjeljivati, opterećivati ​​ili rasipati bilo koju imovinu tijekom postupka brakorazvodne parnice - piše u dokumentima o razvodu, koje je pribavio TMZ.

Još uvijek se ne zna točan razlog zašto je Flavin odlučila okončati brak, ali prije vijesti o razvodu, mnogi obožavatelji naslutili su kako se njihov brak našao pred problemima.

Naime, Stallone je prije nekoliko dana prekrio tetovažu Jenniferina lica s desnog bicepsa, a preko nje je tetovirao sliku Butkusa, Rockyjevog bulmastifa iz hit filmova osamdesetih.

Prije samo tri mjeseca, Stallone i Flavin proslavili su srebrnu godišnjicu braka, a taj poseban dan obilježili su emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Suša prijeti, a njih baš briga: Kourtney Karadashian i Stallone opomenuti, troše previše vode
Suša prijeti, a njih baš briga: Kourtney Karadashian i Stallone opomenuti, troše previše vode

- Sretna 25. godišnjica mojoj sjajnoj ženi - napisao je glumac uz fotografiju na kojoj se nalaze njih dvoje. 

Cannes Film Festival 2019 - "Rambo V: Last Blood"

- Ne postoji dovoljno riječi da opišem što je ova nevjerojatno nesebična i predana, strpljiva žena napravila u našim životima. Jedino što želim je da ih imamo još 25. Hvala ti dušo na svemu! - zaključio je.

Razvodite se, a ne znate kako to objasniti djeci? Evo što biste im trebali reći ovisno o godištu
Razvodite se, a ne znate kako to objasniti djeci? Evo što biste im trebali reći ovisno o godištu

Neke zajedničke fotografije postavila je i Flavin, napisavši: 'Sretna nam 25. godišnjica braka! Hvala ti što me uvijek nasmijavaš, voliš i štitiš našu prekrasnu obitelj! Naš brak je svake godine sve bolji! Jedva čekam da provedemo ostatak života zajedno!.

New York: Premijera filma Creed 2

U međuvremenu, tu je objavu izbrisala. 

Časopis PEOPLE pokušao je stupiti u kontakt s glumčevim predstavnikom za medije no on nije odgovorio na zahtjev za komentar.

Rambo: Last Blood Special Screening - New York

POGLEDAJTE VIDEO: TARA RISTIĆ OTKRILA JESU LI PRANKOVI FAKE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin