Obavijesti

Show

Komentari 8

Stalloneova mama Jackie preminula je u 99. godini

Stalloneova mama Jackie preminula je u 99. godini
6

Jackie je bila jedan od ključnih tvoraca televizijskog showa 'G.L.O.W., The Gorgeous Girls of Wrestling', radila je kao profesionalna plesačica, a obožavala je fitness. Poznata je po brojnim plastičnim operacijama

VIDEO

Jackie Stallone, majka holivudskog glumca Sylvestera Stallonea (74), preminula je u 99. godini, javlja TMZ. Izvori bliski obitelji Stallone potvrdili su za strane medije kako je preminula nedavno, ali detalji zasad nisu poznati. 

Osim sina Sylvestera, Jackie je iza sebe ostavila supruga Stephena Marcusa s kojim je provela više od 20 godina te sina Franka (70) i mnoštvo unučadi. Sylvestera i njegova brata dobila je u braku s pokojnim suprugom Frankom Stalloneom starijim. Jackie je imala i kćer, glumicu Toni D'Alto, koju je dobila s bivšim suprugom Anthonyjem Filitijem. Toni je preminula u dobi od 48 godina nakon što je oboljela od karcinoma dojke.

POGLEDAJTE VIDEO: Stallone u Splitu

Pokretanje videa...

01:09

Jackie je bila jedan od ključnih tvoraca televizijskog showa 'G.L.O.W., The Gorgeous Girls of Wrestling', koji se prikazivao 80-ih godina. Kratko je radila kao snimateljica emisija 'Ringling Brothers Barnum' i 'Baily's The Greatest Show on Earth' te kao profesionalna plesačica. 

Oduvijek je voljela fitnes i ženska natjecanja u snazi. Bila je prva žena koja je imala vlastitu televizijsku emisiju o vježbanju i podizanju utega u Washingtonu. To ju je potaknulo da otvori vlastitu teretanu namijenjenu ženama. Vježbala je sve do smrti, a na Instagramu je često objavljivala snimke na kojima podiže utege. Samu sebe je nazivala Mama Rambo, Mama Stallone i Mama Rocky i tako odavala počast akcijskim ulogama svog sina Sylvestera koje je obožavala.

Osim vježbanjem, što mlađi izgled nastojala je postići i brojnim estetskim operacijama. Naposljetku je javnost šokirala izobličenim licem jer je na operacije odlazila još od mladosti. No ovisnost o odlascima 'pod nož' nikad nije sakrivala. Prve korekcije na licu i tijelu napravila je još dok je radila kao profesionalna plesačica. Još je nedavno priznala kako je svjesna koliko loše izgleda zbog svih zahvata na kojima je bila.

Jackie Stallone: Izgledam kao vjeverica, malo sam pretjerala
Jackie Stallone: Izgledam kao vjeverica, malo sam pretjerala

- Osjećam se kao vjeverica s ustima punih lješnjaka. I dalje koristim sva moguća sredstva kako bih izgledala što bolje, no čini mi se da postižem suprotni efekt. Previše sam puta bila na ubrizgavanju filera i zato sad izgledam kao vjeverica kojoj su usta puna lješnjaka - rekla je Jackie svojedobno.

Osim plastičnih operacija i vježbanja, njezina velika strast bila je astrologija. Jackie je napisala knjigu 'Zvjezdana snaga: Astrološki vodič za uspjeh'. Surađivala je s brojnim astrolozima, a uspjela je u namjeri da astrologija bude prihvaćena kao akreditirani smjer na mnogim fakultetima i sveučilištima.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina