Obavijesti

Show

Komentari 82

Jackie Stallone: Izgledam kao vjeverica, malo sam pretjerala

Jackie Stallone: Izgledam kao vjeverica, malo sam pretjerala
7

Majka Sylvestera Stallonea kaže da je minimalno 50 puta bila na raznim filerima, voli kemijske pilinge lica i htjela bi saznati tko je operirao Joan Rivers da mu se javi

VIDEO

Proteklih godinu dana za Jackie Stallone (91) bilo je sve, samo ne ugodno. U srpnju prošle godine njen unuk Sage Stallone pronađen je mrtav u stanu u kojem je živio, a šest tjedana nakon toga Jackie je ostala bez kćeri, Tonni Ann Filiti, koja je preminula u njenom domu. 

Prije dva mjeseca Jackie je pretrpjela srčani udar. Majka Sylvestera Stallonea (66) u intervjuu je otkrila kako je gubitak članova obitelji utjecao na nju, ali raspričala se i o brojnim estetskim zahvatima kojima se podvrgla. 

Sve da izgleda što bolje

- I dalje koristim sva moguća sredstva kako bih izgledala što bolje, no čini mi se da postižem suprotni efekt. Previše sam puta bila na ubrizgavanju filera i zato sad izgledam kao vjeverica kojoj su usta puna lješnjaka - rekla je Jackie.

Botoks joj, kaže, ne treba jer nema bore na čelu koje treba zagladiti, ali zato odlazi na kemijske pilinge i kaže da je barem 50 puta ubrizgala Juvederm. Voli plastičnu kirurgiju, no kaže da su većina kirurga na Beverly Hillsu prevaranti.

'Joan Rivers izgleda super'

- Mislite da to što operiraju zvijezde nešto znači? Nemojte se zavaravati. Pogledajte samo Priscillu Presley, izgleda kao kip, kao da je zamrznuta u prostoru i vremenu. Kathy Crosby su kapke toliko podigli da izgleda kao da na licu ima montirana automobilska svjetla. Sve su to djela 'stručnjaka - kaže Jackie. Dodaje kako bi voljela upoznati kirurga koji je 'sredio' Joan Rivers (80). 

- Joan izgleda savršeno i da znam tko ju je operirao odmah bih otišla k njemu. No, iako joj lice izgleda predivno, ostatak tijela joj je u komi. Hoda kao da joj treba štap - kaže Jackie.

Starije žene ponovno su u modi

Ljepotu, kaže, duguje zdravom načinu života. Svako jutro pojede zdjelu blanširanog špinata s kuhanim jajetom. To je, kaže, tajna njene dugovječnosti. Povrće kupuje na tržnici gdje je najjeftinije jer, kaže, špinat je špinat i nema potrebe preplaćivati ga. 

- Znate li još nekog tko ima 91 godinu i vitalan je poput mene. I uz to imama 30 godina mlađeg supruga - kaže Jackie koja je u braku sa Stephenom Marcusom Levineom. Smatra da su starije žene ponovno u modi u Hollywoodu. 

Jackie tri puta tjedno pleše step, dva puta tjedno vježba s osobnim trenerom i svaki dan po dva sata svira klavir. Ne odlazi na 'glupe zabave' jer, kaže, mora misliti na dojam koji ostavlja jer je ona uzor brojnim holivudskim ženama. 

Ne žali ni zbog čega

Prva dva srčana udara imala je u razmaku od tri mjeseca kad je imala 75 godina. Treći pripisuje stresnoj godini, no, kaže, ako baš mora umrijeti, infarkt nije tako loša solucija jer bi umrla brzo i u jednom komadu. 

- Ne žalim ni zbog čega. Vidjela sam sve, probala sve. Imam djecu, unuke, vidjela sam da su uspjeli u životu. Obišla sam cijeli svijet, upoznala sve zvijezde i članove kraljevskih obitelji. Udavala sam se, razvodila, ostavljala muškarce pred oltarom, vidjela ih u najboljem, ali i u najgorem izdanju. Ne žalim ni za čim - kaže Jackie. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara