Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Štampar napunio Lisinski: 'Na nastupima ne pričam o politici'

Ovim poslom bavim se već deset godina. U priču sam 'ušao' slučajno. Valjda zato što sam u društvu uvijek bio 'dežurni klaun', otkrio nam je Međimurec

Foto: Kristijan Komarica
0 komentara

Nesuđeni košarkaš, visok više od dva metra i težak 120 kilograma, diplomirani arhitekt i komičar Vlatko Štampar napunio je veliku koncertnu dvoranu ‘Vatroslav Lisinski'. Karte su rasprodane još u kolovozu, a 1.800 posjetitelja s osmijehom na licu dočekalo je talentiranog umjetnika koji u svojim nastupima često ističe svoje čakovečke korijene. 

Foto: Kristijan Komarica

- Ovim poslom bavim se već deset godina. U priču sam 'ušao' slučajno. Valjda zato što sam u društvu uvijek bio 'dežurni klaun'. Početak je bio težak pa zbog toga nisam mogao zamisliti da ću jednog dana ostvariti ovakav uspjeh - otkrio nam je Vlatko te dodao da ovu noć treba prespavati i pričekati da se emocije slegnu.

Foto: Kristijan Komarica

Njegova najveća podrška uz obitelj je dugogodišnja djevojka koju je nekoliko puta i spomenuo u svom 'stand up-u'.

- Znate ono kada vam djevojka kaže 'idemo se igrati uloga'. Pa onda pokuca na vrata i upita 'Imate li šećera?'. Pa imam tvoje fotografije na zidu, kako da se uživim u ulogu? - rekao je Vlatko u svom nastupu. 

Foto: Kristijan Komarica

Najdraže teme su mu 'muško-ženski' odnosi, a ima jedno pravilo kojeg se uvijek drži: 'Ne pričati o politici'.

- Volim pričati o svemu, ljubavi, seksu, vjeri, muško - ženskim odnosima, ali politiku izbjegavam. Ljudi na moj nastup dolaze kako bi se opustili, a ne slušali o politici - dodao je Međimurec, 

Foto: Kristijan Komarica

- Kada sam se počeo profesionalno baviti 'stand up-om' dao sam otkaz u firmi za koju sam tada radio - dodao je Štampar te otkrio da kao komičar može dobro živjeti u Hrvatskoj. Svaki ponedjeljak Vlatko nastupa u Saxu, a nada se da će njegova karijera trajati barem još dvadeset godina. 

Naši partneri pišu
Message