Obavijesti

Show

Komentari 40

Stanjili su i Jennifer Lawrence: 'Popeglali' su je za naslovnicu

Stanjili su i Jennifer Lawrence: 'Popeglali' su je za naslovnicu
8

Iako je već svima poznato da se izgled slavnih zvijezda dorađuje, ova fotošopirana fotografija sve popularnije glumice izazvala je negativne komentare na internetu

VIDEO

Internetom je počela kružiti GIF animacija koja pokazuje da je fotografija Jennifer Lawrence (23) za naslovnicu časopisa Flare iz 2011. godine fotošopirana, piše Huffington Post.

Iako je već svima poznato da se izgled slavnih zvijezda dorađuje, ova fotografija glumice izazvala je mnoge negativne komentare. 

Vidljivo je da je na fotošopiranoj fotografiji glumica mršavija, te da su joj istaknute ključne kosti, a lice je više ispijeno. Nikome nije jasno zbog čega je to učinjeno jer je Jennifer jedna od rijetkih glumica koja konstantno naglašava da je zadovoljna sa svojim izgledom te da se ne misli izgladnjivati. 

'Što bi trebali? Gladovati da bi drugi bili sretni?'

- Izgledate kako izgledate, s tim se treba pomiriti. Što bi trebali? Gladovati svaki dan da bi drugi bili sretni? To je glupo - rekla je Jennifer u studenom tijekom intervjua s Marissom Mayer, direktoricom Yahooa. 

'Uopće ne sličim na sebe' 

U listopadu prošle godine bila je zaštitno lice torbica i modnih dodataka kuće Dior. Iznenadila se kad je vidjela fotografije nakon Photoshopa. 

- O moj Bože, nisam ovo vidjela. Uopće ne sličim na sebe. Volim Photoshop više od ičeg na svijetu. Naravno, to je Photoshop, ljudi ne izgledaju tako u stvarnosti - komentirala je Jennifer tada.

Ne poduzima ništa da bi bila vitka

Jednom prilikom istaknula je da nije opterećena linijom te da najradije doručkuje pizzu. 

- Neki dan sam pojela pizzu za doručak, pečena krilca za ručak i zatim ponovno pizzu za doručak - izjavila je mlada glumica u intervjuu početkom godine te dodala da navečer film ne gleda bez grickanja prženih krumpirića. 

Jennifer tvrdi da nije na dijeti i da ne poduzima ništa kako bi bila vitka. 

Žrtve Photoshopa

Australski model, Lara Bingle (26), nedavno je optužila australski časopis Famous da je digitalno obradio njezine fotografije. No, u ovom slučaju, umjesto da ju se uljepšalo, ona tvrdi da joj je dodan celulit. 

Internetski portal Sound and Picture objavio je u listopadu da su u studiju Hoax Films radili završnu obradu spota u sklopu koje su Britney Spears (32) uklonili 'škembicu'. 

Pretjeralo se i s uljepšavanjem Kate Winslet (38) za naslovnicu Voguea u studenom. Glumica nema nijednu boru, oči su joj neprirodno svijetloplave, a Photoshopom je uklonjen i jedan od njezina dva madeža s desnog obraza. Već 2003. godine glumica se našla u sličnoj situaciji kad su joj za naslovnicu časopisa GQ stanjili bokove i bedra. 

Grafički urednici časopisa Shape zaključili su da će Kelly Rowland (32) na naslovnici časopisa Shape bolje izgledati ako je obrade u Photoshopu. Pretjerali su s time pa je Kelly na naslovnici premršava. 

Na fotografijama za kampanju Roberta Cavallija, Beyonce (32) uopće ne sliči na sebe. Bujnu stražnjicu i bokove nema, a noge joj izgledaju kao dvije čačkalice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško