Obavijesti

Show

Komentari 13

Stankica će na godišnji kod 'Savršenog'? 'Bitno mi je da Toni i ja znamo što osjećamo'

Stankica će na godišnji kod 'Savršenog'? 'Bitno mi je da Toni i ja znamo što osjećamo'
4

Par je prekinuo sedam mjeseci nakon snimanja showa, a imaju zajedničkog psa. Stankica je otkrila da da kućni ljubimac ipak više voli biti sa znanstvenikom, a šuška se kako će provesti zajedno godišnji odmor

VIDEO

Prikazivanje showa 'Gospodin Savršeni' završilo je početkom svibnja, no fanovi i dalje budno prate odnos profesora fizike iz Splita, Tonija Šćulca (31) i modne dizajnerice iz Banje Luke, Stankice Stojanović (36). Iako je par prekinuo sedam mjeseci nakon snimanja realityja, sad otkrivaju da ljubav traje i dalje. Šuška se kako će Stankica godišnji odmor provesti kod Tonija u Splitu, gdje on živi i radi kao docent na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Evo kako je izgledala Stankica iz 'Savršenog' prije devet godina VIDEO

- Sigurna sam da ću ovo ljeto imati jedan lijep odmor - pohvalila se Banjalučanka. Otkrila je da su u dokumentu njezina francuskog buldoga Kiće upisani i ona i Splićanin, ali da kućni ljubimac ipak više voli biti sa znanstvenikom...

storyeditor/2022-05-26/o_21900230_1280.jpg

- Toni i ja se ne viđamo koliko bih željela - dodala je. Na pitanje kad će kod Gospodina Savršenog na more, samo je zagonetno namignula.

Stankica nam je ranije otkrila da ima mnogo uspomena s Tonijem iz showa.

- Tih uspomena ima tako puno, ponekad mi bude žao što kamere nisu bile 24/7 jer toliko momenata bude dok se cijeli set priprema i gdje bude toliko smijeha, emocija koje ostanu samo za nas. Ali ne mogu ne izdvojiti polje lavandi, gledatelji su vidjeli samo nekoliko minuta tog spoja, a to je trajalo nekoliko sati. Na nogama sam nosila papuče, a prilično je bilo trnja i sjećam se da me Toni gotovo cijeli spoj prenosio s mjesta na mjesto - otkrila nam je.

Mnogi su ih gledatelji, kao i same natjecateljice, optuživali da je njihova ljubav gluma, ali oboje su nam to negirali.

- Zaista nemam potrebu dokazivati nikome ništa. Bitno mi je da on i ja znamo što osjećamo. Jedan dobar savjet koji dobijete prilikom castinga u showu. Radoznali ste, imate milijun pitanja i mislite da ste spremni, a oni vam kažu: 'Za ovako nešto nikad i nitko nije spreman', i to je najveća i jedina istina - rekla nam je Stankica. A Toni se nadovezao:

- Ma ja vam na to gledam kao na one ljude koji vjeruju da je Zemlja ravna ploča. Nažalost, u većini slučajeva čak ih ni profesor fizike ne može uvjeriti da je Zemlja zapravo okrugla. Znam da je bilo kakva potreba za dokazivanjem naše ljubavi i stvarnosti našeg odnosa nepotrebna jer je nama najvažnije da mi znamo na čemu smo.

Maria Horvat iz 'Savršenog' nije postala Kraljica Zagreba, ali je zato osvojila posebnu titulu
Maria Horvat iz 'Savršenog' nije postala Kraljica Zagreba, ali je zato osvojila posebnu titulu

Profesor fizike priznao je i da nije bilo lako ući u ozbiljnu vezu odmah nakon showa.

- Dosta je tu stvari ubrzano i pojavile su se neke prepreke koje parovi inače ne susreću, poput činjenice da smo morali kriti naš odnos - rekao je Toni. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...