Show

Komentari 70

Stanković na Facebooku otkrio tko mu želi otkaz na HRT-u

Stanković na Facebooku otkrio tko mu želi otkaz na HRT-u

Razlozi su anacionalnost, protunacionalnost, uređivanje emisije s neskriveno ljevičarskih pozicija, nepristojnost, ali naravno, našlo se tu i zlu ne trebalo nešto Račana, Šumadije i Srbije. Živi Yutel, napisao je

HRT-ov voditelj Aleksandar Sanković (50) novim statusom na svom Facebook profilu otkrio je kako su na adresu njegovog šefa stizale molbe da ga se smijeni ili da otkaz. 

Naime, Stanković je prije nekoliko dana na društvenim mrežama oštro komentirao saborsku zastupnicu Karolinu Vidović Krišto

Ona ga je, kako tvrdi, nekoliko puta napala da je 'bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobiva plaću višu od 20 tisuća kuna'.

Tom prilikom Stanković je otkrio točan iznos njegove plaće na HRT-u. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

-Tri generala, admiral, biskup, metar akademika i neki Vrkljan pisali su mojim šefovima da me smijene, ili mi barem daju otkaz na HTV-u. Razlozi su anacionalnost, protunacionalnost, uređivanje emisije s neskriveno ljevičarskih pozicija, nepristojnost, ali naravno, našlo se tu i zlu ne trebalo nešto Račana, Šumadije i Srbije. Živi Yutel, što bi se reklo ovih dana!

Podsjetimo, Stanković je u srijedu demantirao navode Karoline Vidović Krišto i otkrio koliku plaću ima na HRT-u. 

- U posljednja 2-3 mjeseca konstantno me kinji saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna. Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg . Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome.

Dakle, 1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića, ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam. 2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn. i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u.

Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda zajebala. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali kita! To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima.

Najčitaniji članci