Show

Komentari 15

Starleta Coco Austin i dalje doji petogodišnju kći Chanel: Voli moje grudi, tako se povezujemo

Starleta Coco Austin i dalje doji petogodišnju kći Chanel: Voli moje grudi, tako se povezujemo

Starleta je objasnila zašto i dalje doji kćerkicu iako je već prešla klasičnu dob za dojenje. Petogodišnja Chanel jede normalno, ali voli i 'poslasticu'

Glumica i starleta Nicole Austin (42), poznatija kao Coco, proslavila se objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama, a slavi je potpomogao i brak s reperom Tracyjem Marrowom (62), poznatijim kao Ice-T. Već neko vrijeme ju napadaju zbog toga što i dalje doji petogodišnju kći Chanel.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ona i dalje voli moje grudi. Želi tu i tamo 'poslasticu' i tako se povezujemo kao majka i kći. Zašto joj to oduzeti? - rekla je Coco za Us Weekly.

Objasnila je kako misli da odluka o prestanku dojenja nije na njoj.

- Kad više neće htjeti, onda ćemo prestati. Ali sigurno joj neću reći 'ne' - rekla je.

Ispričala je da se malena Chanel normalno hrani i da jede meso i hamburgere. Smatra da joj je dojenje neka vrsta utjehe i povezivanja pa ne planira oduzeti to kćerkici.

Coco i Ice-T dopuštaju kćeri da spava gdje želi, pa tako može doći k njima u 'obiteljski krevet' kao i njihova četiri psa.

Iako tako njihov seksualni život pati, kaže da imaju vrijeme kad su sami i intimni.

Ispričali su kako nisu klasični roditelji, pa nemaju određeno vrijeme kada malena mora ići spavati: 

- Nekad spava do 11 ujutro.

Chanel su najdraži horor filmovi, a na strašne scene okrene glavu. Mama Coco smatra da se njezin ukus za filmove nikada neće promijeniti, zbog toga što ih obožava.

Najčitaniji članci