Obavijesti

Show

Komentari 25

Starleta Tijana Ajfon optužena je za međunarodnu prostituciju

Starleta Tijana Ajfon optužena je za međunarodnu prostituciju
6

Kako se navodi u optužnici, Ajfon je 27. svibnja, za vrijeme trajanja pandemije korona virusa, s djevojkama ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na rijeci Savi...

Protiv srpske starlete Tijane Maksimović (28), poznatije kao Tijane Ajfon, podignuta je optužnica zbog sumnje da je vrbovala i navodila dvije osobe za pružanje seksualnih usluga u svibnju ove godine u Bijeljini, javljaju srpski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Tereti je se da je krajem svibnja poticala dvije državljanke Srbije s područja Beograda, u cilju pružanja seksualnih usluga, da otputuju s njom u BiH, na područje grada Bijeljine te da na privatnoj zabavi pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 eura, odnosno oko 3.800 kuna.

Kako se navodi u optužnici, Ajfon je 27. svibnja, za vrijeme trajanja pandemije korona virusa, s djevojkama ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na rijeci Savi, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u mjestu Suho Polje u blizini Bijeljine.

Tijana Ajfon bijesno je napustila emisiju: Kako možeš dozvoliti da me seljaci ovako vrijeđaju...'
Tijana Ajfon bijesno je napustila emisiju: Kako možeš dozvoliti da me seljaci ovako vrijeđaju...'

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske dolaskom na navedenu lokaciju prekinuli su zabavu te uhitili Tijanu i još nekoliko desetaka ljudi zbog zloupotrebe opojnih droga, neovlaštenog posjedovanja oružja i prostitucije.

- Optužena se tereti da je s predumišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dvije osobe, strane državljanke, na pružanje seksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila kazneno djelo 'Međunarodno navođenje na prostituciju' - pojasnili su u tužiteljstvu BiH.

Beograd: Tijana Ajfon i Katarina Grujić gostovale u emisiji Ami G Show