Obavijesti

Show

Komentari 2

Stavros, Grdović i Pejaković objavili su zajednički album...

Stavros, Grdović i Pejaković objavili su zajednički album...
6

Kad radiš s dragim kolegama ništa nije teško, a ako su još prijatelji u pitanju, onda se svakoj novoj suradnji nas trojica neizmjerno veselimo. Ponekad se sva trojica zainatimo pa ne želimo s bine, kaže Jasmin

Trojicu legendarnih domaćih zabavljača, okupljenih zajedno u koncertnu atrakciju 'Tri mušketira' ni pandemija korona virusa nije zaustavila u realizaciji poslovnih planova.

POGLEDAJTE VIDEO: Estrada na koljenima

Pokretanje videa ...

Jasmin Stavros (), Mladen Grdović () i Zlatko Pejaković () objavili su svoj prvi zajednički album 'Prijatelji, zovite mi nju'. Pjevačke legende iza sebe imaju i po nekoliko desetljeća uspješne karijere pa su zbog publike koju dijele odlučili udružiti i glasove u zajedničkim pjesmama.

Svaki od ove trojice zabavljača poznat po tome da na svojim feštama raspleše i staro i mlado, a kad su veliki koncerti u pitanju ili cjelonoćna zabava okupe se kao mušketiri im koncerti traju po sedam sati ili duže.

Osim naslovne pjesme 'Prijatelji, zovite mi nju', na prvi zajednički album uvrstili su i pjesme s prošlogodišnjeg i ovogodišnjeg CMC festivala 'Stani srce ludo stani' i 'Kad će zora svanuti' autora Luppa i Marija Mikšića, blagdansku 'Na Božić mislim ja' te još mnoge pjesme koje su kraljevi zabave samostalno objavili u zadnje tri godine.  

- Kad radiš s dragim kolegama ništa nije teško, a ako su još prijatelji u pitanju, onda se svakoj novoj suradnji nas trojica neizmjerno veselimo. Naš menadžer Ljubo Šeperić pametno nas je sve okupio i takvi zajednički koncerti uvijek se pamte gdje god dođemo. Ponekad se sva trojica zainatimo pa ne želimo s bine i da vidite samo kakav onda dernek nastane - kaže neumorni Jasmin Stavros kojem i u sedmom desetljeću života mnogi mlađi kolege otvoreno zavide na energiji kojom pršte njegovi nastupi.

Zlatko Pejaković slovi za najvećeg zafrkanta među njima pa ne prođe snimanje ili koncert na kojem im ne pripremi neku simpatičnu zafrkanciju koju onda danima prepričavaju nasmijavajući slušatelje.

A kad je Dalmacija u pitanju, dovoljno je reći samo - Mladen Grdović. Sunce, more, pisma i bevanda njegovi su motivi i zaštitni znakovi.

Što ako ne bude pjesme? Grdi u lignje, Vitasović bi konobario, a Duško Lokin će prodati auto
Što ako ne bude pjesme? Grdi u lignje, Vitasović bi konobario, a Duško Lokin će prodati auto

- Gdje god dođemo ljudi nas dočekuju otvorena srca i uvijek spremni za feštu. Nama to puno znači jer publici uvijek želimo ponuditi ono najbolje od hrvatske zabavne glazbe i onda je čovjeku drago vidjeti da naše pjesme itekako žive u narodu. Sve što imamo dugujemo upravo našoj veseloj publici - zaključio je Grdović.