Obavijesti

Show

Komentari 7

Štefica napustila 'Život na vagi' i poručila Željki: Želim te vidjeti u finalu, čuvat ću tvoju djecu...

Štefica napustila 'Život na vagi' i poručila Željki: Želim te vidjeti u finalu, čuvat ću tvoju djecu...
16

U današnjoj epizodi 'Života na vagi' jedna natjecateljica je napustila emisiju, a došlo je i do velike promjene u natjecanju

VIDEO

U današnjoj epizodi 'Života na vagi' ljubičasti tim nastavio je vaganje. Od 11. ciklusa podijeljeni su u parove, odnosno grupe od dvoje i troje ljudi, a onaj tko je u paru imao slabiji rezultat - našao se ispod žute linije.

Prošli put Lara je pala ispod 100 kilograma, imala je 97,4 kilograma, a sada je izgubila 2,9 kilograma, što je 3% tjelesne mase.

- Nisam očekivala da će toliko biti, a i stalno mi je u glavi - samo da ne bude plus - rekla je.

Štefica je skinula 1,7%, što je dovodi ispod žute linije, gdje se pridružila Roku i Matei. Na redu je bio trojac - Anja, Toma i Boris. Prvi je na vagu stao Toma, koji je rekao kako će tek kad izađe iz showa vidjeti koliko se zapravo promijenio. Na posljednjem vaganju imao je 104,5 kilograma, a sada je izgubio 4,2 kilograma, što je 4% tjelesne mase.

- Imam šanse, ali vrlo su male - komentirao je Boris Tomin rezultat, a i Anja je mislila isto.

Boris je rekao kako ga rame i dalje boli, ali smatrao je kako je iza njega dobar ciklus jer je trenirao prema prilagođenom programu.

- Najveća promjena na meni je to što mislim da sam iskorijenio lijenost - rekao je Boris koji je prošli put imao 133,6 kilograma, a sada je skinuo 3,9 kilograma, što je 2,9% tjelesne mase.

- Prije sedam, osam godinama bio sam ispod 130 kilograma - rekao je.

Anja je priznala da želi ostati do kraja i pohvalila cure zato što smatra da su moćne, zanimljive te da imaju puno samopouzdanja, a takve nisu bile na početku showa. Na posljednjem vaganju imala je 110,2 kilograma, a sada je izgubila 2,9 kilograma, što je 2,6% tjelesne mase.

Emotivna Željka iz 'Života na vagi' napokon je popričala s djecom: 'Vidjela sam svoje sve'
Emotivna Željka iz 'Života na vagi' napokon je popričala s djecom: 'Vidjela sam svoje sve'

- Prezadovoljna sam jer već četvrti tjedan zaredom skidam po tri kilograma - rekla je.

Kad se tome dodalo pola kilograma prednosti koje je osvojila na velikom izazovu, situacija je bila sljedeća - izgubila je 3,4 kilograma, što je 3,1% tjelesne mase i Boris se našao ispod žute linije. Za odlazak kući biralo se između Štefice, Matee, Borisa i Roka, a većina kandidata glasala je da Štefica napusti show zato što je imala najlošiji rezultat.

- U 'Životu na vagi' pronašla sam sebe - vjerujem da sam svoju psihu svladala nekim dijelom; fizički sam se dovela u lijepi red, daj Bože da to nastavim i vani, a emotivno ne možeš tu biti jak. To su ljudi s kojima sam živjela dva i pol mjeseca 24 sata, ne
možeš nijednom ništa zamjeriti. Čast mi je što sam ih upoznala i bilo je lijepo - rekla je te na odlasku dodala kako će se boriti za drugu nagradu i da neće to propustiti.

Sutradan su pričali kako su sve svjesniji da je kraj blizu, a Matea i Željka popisivale su koliko je koja puta bila ispod žute linije. I dok je Željka bila samo dvaput, Matea je bila šest puta.

- Možda imam devet života ovdje - rekla je Matea.

U to vrijeme Lara, Roko i Boris bili su u kuhinji i pripremali ručak. Uskoro su počeli s treningom, a čekalo ih je još jedno iznenađenje - kandidati će se ovaj ciklus natjecati protiv trenera, a da bi brojčano bili isti, u pomoću su pozvali još trenera - tzv. crni tim. Stigli su treneri, a Boris je među njima odmah prepoznao Miju Matića, drugog Gospodina Savršenog.

Instruktor fitnessa Mislav Skrepnik dolazi iz svijeta natjecateljskog bodybuildinga, bivša atletičarka i osobna trenerica Ivana Serdarušić odabrala je Anju, osobni trener Mijo Matić odlučio se za Mateu, trenerica fitnessa Tanja Miljuš odabrala je Laru, kineziologinja, kondicijska trenerica i stručna suradnica za olimpijski program u Hrvatskom olimpijskom odboru Diana Kozniku Anzulović odabrala je Borisa zato što radi i s ozlijeđenim sportašima, profesor kineziologije Bojan Medaković odlučio je trenirati s Tomom. Ostali su Maja i Edo te Željka i Josip - Maja je odabrala Željku, a Edo Josipa.

Ovaj je ciklus svaki kandidat dobio osobnog trenera s kojim će vježbati.

- Danas će iskusiti što znači suočiti se s pravim stručnjacima za intenzitet i opterećenje - rekao je Edo.

Treneri su odabrali svoje kandidate i počeli sa žestokim vježbanjem. Kandidate su doveli do krajnjih granica, ali dali su sve od sebe kako bi ih motivirali da se vide u finalu i promijene svoj život nabolje dok su kandidati oduševljeno komentirali kako je svatko sa svojim trenerom kliknuo na prvu.

Nakon vježbanja treneri su bili ugodno iznenađeni koliko su kandidati u formi.

- Danas smo odradili prvi trening, vidjeli smo gdje su i što su, a sutra ćemo vidjeti kako zapravo stoje - rekla je Anjina
trenerica, a Mijo dodao:

- Mi smo čak bili preblagi prema njima, oni su nas tjerali i stvarno su svi u kondiciji. Bit će nama jako izazovno, ali nećemo popustiti - 

U to vrijeme kandidati su nagađali hoće li se u nekom izazovu boriti protiv svojih trenera, ali svi su se složili kako su danas odradili super trening.

- Ova promjena je došla fenomenalno - zaključio je Boris.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete
LJUBAVNA PRIČA

Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete

Sredinom 2021. godine počela su šuškanja o njihovom odnosu te su ih Splićani često viđali u gradu, a par dugo nije htio potvrditi vezu u javnosti. Zatim je u listopadu iste godine napokon potvrđeno da su u vezi
Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini