Steven 'postao' Stevo: Seagal je dobio srpsko državljanstvo | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 162

Steven 'postao' Stevo: Seagal je dobio srpsko državljanstvo

Steven 'postao' Stevo: Seagal je dobio srpsko državljanstvo
4

DOBRODOŠAO JE Akcijski junak koji je nekoliko puta posjetio Srbiju dobio je sad i njeno državljanstvo. Obećao je da će svoju omiljenu zemlju promovirati u svijetu

VIDEO

Akcijski junak koji je nekoliko puta posjetio Srbiju dobio je sad i njeno državljanstvo. Obećao je da će svoju omiljenu zemlju promovirati u svijetu.

- Stevice naš, dobro nam došao. Počni kod nas snimati filmove. Vidiš kako ti je ovdje lijepo - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Steven Seagal (63) želi da se u Srbiji poradi na filmskoj industriji.

- Kad imate takvog muškarca koji voli Beograd i naš narod, onda je cilj da ga zainteresiramo da napravi što više poslova i promovira nas - rekao je beogradski gradonačelnik Siniša Mali. 

Seagal koji je ujedno i majstor borilačkih vještina želi u Beogradu otvoriti svoju školu aikida. U intervjuima se često šali da je Chuck Norris (75) jedini muškarac na svijetu koji je jači od njega.

- Mislim da ga ne bih mogao pobijediti. Iako ima 75 godina, mogao bi me bez problema prebiti. To je životinja - smije se Seagal. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 162

VIDEO