Show

Komentari 60

Stigao u 'Ljubav na selu': Neven je djevojku vrebao iz prtljažnika

Stigao u 'Ljubav na selu': Neven je djevojku vrebao iz prtljažnika

Bivša djevojka slomila je Nevenu srce nevjerom. Bili su tri godine u vezi, a onda je posumnjao da ima drugog muškarca. Njegova tužna ljubavna priča sliči pravoj filmskoj u kojoj je Neven postao glavni akcijski junak...

Neven Landek (26) iz Opatinca kraj Ivanić Grada u 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' traži djevojku. Teško mu je, kako kaže, samom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Legnem i probudim se sam. Samujem u kući. Sam si moram skuhati, oprati. Volio bih da me netko dočeka kad dođem kući umoran s posla - rekao je farmer za RTL. Još teže mu sve pada u današnje vrijeme kad su ljudi otuđeni zbog pandemije korona virusa. U showu je pokazao imanje gdje živi sam jer su mu roditelji preminuli.

Aktivan je na društvenim mrežama, ali prava žena za njega još nije naišla. Bivša djevojka slomila mu je srce nevjerom. Bili su tri godine u vezi i živjeli zajedno, a onda je posumnjao da ima drugog muškarca. Njegova tužna ljubavna priča sliči pravoj filmskoj u kojoj je Neven postao glavni akcijski junak. Barem nakratko...

- Govorili su mi drugi da moja cura ima nekoga, ali nisam im vjerovao. Morao sam sve vidjeti na svoje oči i uvjeriti se da nisu puke izmišljotine - rekao je Neven. Zavukao se djevojci u prtljažnik automobila i izašao kad se dovezla do mjesta susreta s ljubavnikom.

- Suočio sam se s njima. Priznala je da sve traje četiri mjeseca - otkrio je osjećajni Neven. Unatoč svemu, tvrdi da nije ljubomoran muškarac.

- Slomila mi je srce, ali nisam prestao vjerovati u pravu ljubav - rekao je farmer. Sebe opisuje kao dobru dušu punu ljubavi.

- Bavim se građevinom, volim izlaziti, a posebno volim i cvijeće - kaže. Do potpune sreće nedostaje mu još samo da stvori svoju malu obitelj. Veseli se ljubavnim pismima koja pristižu od gledateljica. Ovaj put neće mu ih donijeti voditeljica Marijana Batinić (40), jer ju je nakon 12 godina zamijenila Anita Martinović (37), koju su gledatelji upoznali u showu 'Gospodin Savršeni'.

- Sve je jako uzbudljivo, novo i potpuno drugačije nego kad si kandidat u nekoj emisiji. Sve su oči uprte u tebe, svi očekuju da ti vodiš igru. Najveća mi je želja pomoći kandidatima da se što lakše snađu i opuste jer sam i sama, kao kandidatkinja, bila u sličnoj situaciji te sam, na neki način, pokušala unijeti duh i ideju koja je prethodno zamišljena u emisiji - rekla je Anita.

Najčitaniji članci