Obavijesti

Show

Komentari 11

Sting se veseli nastupu: U Puli ću se odmarati i brati masline

Sting se veseli nastupu: U Puli ću se odmarati i brati masline
4

NAJAVIO PRESJEK KARIJERE Pjevač će nakon koncerta ići u mjesto Lun na otoku Pagu, gdje će razgledati stabla maslina starija od 1000 godina

VIDEO

Sting (65) obožava masline te ih uzgaja na svom golemom imanju u Toskani, a usto ima i loze grožđa. Pjevač tamo zarađuje od turista tako što im naplaćuje oko 2000 kuna da beru s njegovim radnicima. Na imanju proizvodi svoj med, maslinovo ulje, vino, povrće, voće i salamu.

Sting će 26. srpnja imati koncert u pulskoj Areni, koji je jedini u regiji na njegovoj turneji “57th&9th”. Ulaznice za turneju su se diljem svijeta brzo prodale, a dobila je naziv prema njegovom 12. solo albumu, koji je prvi njegov pop-rock projekt u zadnjih 10 godina.

Sting begins

- Veselim se povratku u Pulu i susretu s fanovima koji su mi lojalni već tolike godine. Ovaj će koncert biti noć puna odlične glazbe i svojevrsni presjek moje karijere uključujući pjesme s novog albuma - najavio je pjevač.

Dolazi u Hrvatsku bez supruge, glumice i redateljice Trudie Styler (63), s kojom je više od 30 godina u vezi te ga često prati na koncertima. Par je postao poznat po svojim iskrenim izjavama o ljubavi i tantričkom seksu. Njihovi seksualni odnosi traju po pet sati, a Sting ujutro nije raspoložen za “akciju”.

Sting and wife at ProWein trade fair

Sting se raduje izletu u vrtove lunskih maslina. Radi se o jedinom masliniku u svijetu u kojemu rastu stabla starija od tisuću godina i visoka osam metara. Sting ima koncert u Areni nakon 20 godina, a prije njega će nastupiti jedno od njegovih šestoro djece, sin, pjevač Joe Sumner (40).

Sting je u 40 godina karijere prodao više od 100 milijuna albuma, brojne nagrade, a može se pohvaliti i hitovima iz razdoblja kad je bio dio grupe Police.

Ponovno u Areni nakon 20 godina

Sting u pulskoj Areni ima jedini koncert u regiji kao dio svoje turneje “57th&9th”. Dolazi bez supruge Trudie Styler, s kojom je u vezi više od 30 godina, a par je poznat po svojoj iskrenosti kad je riječ o seksu.

Tvrde da uživaju u tantričkom seksu po pet sati i sve zahvaljujući meditaciji i vježbanju joge.Imaju petero djece, a Stingov najstariji sin je iz prvog braka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...