Show

Komentari 79

Stipi Pletikosi stiže šesto dijete: 'Trudnoća nas je iznenadila...'

Stipi Pletikosi stiže šesto dijete: 'Trudnoća nas je iznenadila...'

Par trenutačno ne otkriva detalje, no i prijašnjih puta su sretne vijesti dugo zadržavali za sebe. Angela je o petoj trudnoći progovorila tek kada je bila u osmom mjesecu trudnoće

Legendarnom splitskom golmanu Stipi Pletikosi (42) i njegovoj supruzi Angeli (39) obitelj će postati bogatija za još jednog člana. Gloria.hr piše kako par čeka šesto dijete. Njihovi sinovi Franko (11) i Manuel (4), te kćeri Eli (7), Ruža (6) i Marija (2) uskoro će dobiti brata ili sestru. 

-  Dobro se osjećam i sve je u redu. Upravo pripremam ručak - rekla je Angela kratko za Gloriju. Stipe je nedavno bliskim prijateljima priznao kako će postati tata po šesti put, a Angelina trudnoća oboje ih je iznenadila.

Par trenutačno ne otkriva detalje, no i prijašnjih puta su sretne vijesti dugo zadržavali za sebe. Angela je o petoj trudnoći progovorila tek kada je bila u osmom mjesecu trudnoće. 

- Roditeljstvo je, naime, za nas najljepša stvar na svijetu. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u  tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem - ispričala je Stipina žena svojedobno za Gloriju

I Pletikosa je nekoliko puta rekao kako mu je želja imati veliku obitelj. Sudbonosno 'da' Anđeli je izrekao 2003., a svoje prvo dijete, sina Franka, par je dobio nakon sedam godina braka. 

 

 

Najčitaniji članci