Obavijesti

Show

Komentari 23

Stjepan Božić: Propustio sam puno toga kao otac

Stjepan Božić: Propustio sam puno toga kao otac
11

Boksaču su na 'Farmi' jako nedostajala njegova djeca koja su mu bila poticaj da izdrži u showu. Nije vjerovao da će mu toliko jako nedostajati

VIDEO

Imam sreće što sam sportaš pa sam ovaj poraz sportski prihvatio. Mogu vam reći da su ljudi u 'Farmi' jaki kao zvijeri jer rade već tjednima. Branku Mutti sam jučer nosio i istrgnula mi se iz ruke jer je jako jaka. Zato možda nije najpametnije što sam odabrao guranje kola. Da sam želio kalkulirati odabrao bi znanje, rekao je Stjepan Božić te 'Farmu' usporedio sa zatvorom.
- Uvjeti na 'Farmi' su gori od zatvora jer u zatvoru barem postoji televizor - rekao je boksač koji je u dvoboju snage, odnosno guranju kola, izgubio od Antonija.
- Nedostajala su mi djeca. Puno sam propustio kao otac. Nakon što sam se odlučio za odlazak na 'Farmu' nisam vjerovao da će mi biti tako teško bez djece. U njima sam i pronalazio snagu da ne napustim show. Ova dva tjedna bila su mi uistinu duga, rekao je Stjepan. Nije želio komentirati da li mu je nedostajala žena od koje se rastaje. Nakon što je izgubio u dvoboju poručio je farmerima da paze što rade.
- Farmeri, nakon što pročitate moje pismo, razmislite malo o mojim riječima. Pazite što radite i što pričate, a to se jednim malim dijelom odnosi na tebe Elio jer si povrijedio jednu osobu - rekao je Stjepan nakon što je izgubio u dvoboju. U studiju su gostovali Dino Bubičić i Ivana Paris, koji su se zaljubili u prošloj sezoni showa.
- Bilo bi mi drago da bude još sretnih ljubavi na 'Farmi' - rekla je Ivana, a Dino se složio sa svojom djevojkom. Iako je Jelena pokazala simpatije prema Antoniju, poljubila je pjevača Josipa, u kojeg se zaljubila i Ava.
- Jelena je atraktivna. Vjerojatno Josip gaji neke osjećaje prema njoj - rekao je Dino Bubičić.
- Tek su sada otkrili to mjesto - prokomentirali su Dino i Ivana nakon što su vidjeli poljubac Jelene i Josipa te nadodala da ima još tajnih mjesta na 'Farmi' gdje nema kamera.

IVICA KARABATIĆ NE ŽELI VIDJETI AVU KAKO PLAČE
Ava Antonija jako voli, i meni je jako drag dečko. Ako bi mu trebala bilo kakva pomoć, ja ću mu pomoći, rekao je Ivica Karabatić i dodao da mu je sada žao što nema još djece. Avu jedino ne želi vidjeti da plače.

KAIN: ELIO REDOVITO PJEVA NA MOJIM KAMPANJAMA
Svi koji su imali priliku upoznati Elija, znaju da je korektan. On je naš najbolji ambasador u Istri. Redovito pjeva u mojoj kampanji. Lijepo predstavlja nas Istrijane i na tome mu iskreno hvala, rekao je Damir Kain, Elijev dugogodišnji prijatelj.

AVA SE RASPLAKALA
Nakon što je Drele obavijestio farmere da se rođendanska fešta nastavlja, Ava se rasplakala od sreće i potrčala prema Dreletu da primi svoj rođendanski poklon. Dobila je haljinu i pismo od Špire kojeg je imala potrebu podijeliti s farmerima. Farmerima se pridružio i Balkanski Nostradamus koji će s njima provesti 24 sata.

IVANA PARIS OSVOJILA OBITELJSKO BLAGO ZA MUTTI
Ona ipak više jaše, izjavio je Dino Bubičić nakon što ga je Ivana Paris pobijedila u jahanju bika te osvojila obiteljsko blago za Mutti.
- Trebao bi i ti početi malo više jahati pa češ onda pobijediti - uzvratila mu je Ivana, a Bubi je ostao šokiran te rekao da će se potruditi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin