Obavijesti

Show

Komentari 1

Stjepan pobijedio u dvoboju pa se Silvio pridružio tajnoj grupi...

Stjepan pobijedio u dvoboju pa se Silvio pridružio tajnoj grupi...
6

Dok su farmeri bili u areni, tajni farmeri otišli su u akciju pljačkanja farme. Osim hrane i kokoši koje su uzeli s imanja, odlučili su malo zakuhati odnose na farmi te su sakrili Josipovu kapu među Zdenkine stvari

VIDEO

Dvoboj između Silvija i Stjepana bio je poprilično zanimljiv. Premda se u jednom trenutku činilo da je za Stjepana igra izgubljena, sam kraj donio je prevrat. U igri skriveni ključ u kojoj su duelisti morali s balama sijena proći poligon, pronaći ključ te otključati lance s guma i poredati ih u visinu, brži je bio Silvio, međutim nije oslobodio sve gume što je značilo da nije izvršio zadatak - pa je tako Stjepan iz dvoboja izašao kao pobjednik i vratio se na imanje.

Silvio je drugi duelist, a Maja je oplela po Dori: 'Lažno je dobra'
Silvio je drugi duelist, a Maja je oplela po Dori: 'Lažno je dobra'

- Razočaran sam jer sam mislio da je sve završeno nakon što sam složio gume, da sam pobjednik, međutim, ispalo je drugačije - kazao je Silvio te po odlasku poručio farmerima: 'Bilo mi je jako lijepo ovih 40 dana kojih smo ovdje zajedno. Neiskrenosti je bilo među svima što je bilo najtužnije od svega i nadam se da ćete do kraja, koliko vam je još ostalo raditi kako treba, da ćete biti iskreni i da će najbolji osvojiti nagradu!' Stjepan je, kaže, bio uvjeren da će u dvoboju izgubiti te se pripremio na odlazak kući.

- Ni na kraj pameti mi nije bilo da ću dobiti ovaj dvoboj protiv Silvija. Već sam se bio spremio da ću poći kući, izabrao sam gazdu i već sam spremio cijeli govor, ali eto, iznenađenje za iznenađenjem. Ovo je očito neki znak – idi po što si došao - izjavio je Stjepan.
No, igra ni za Silvija ipak nije završena te se pridružio Tomislavu i Andrijani na tajnoj lokaciji kao novi, tajni farmer. Vidjevši Tomislava i Andrijanu, ni sam nije mogao vjerovati, a oduševljenje nije mogao sakriti. Odmah je Tomislavu i Andriani ispričao što se sve događalo na farmi otkad su otišli.

- Očekivali smo Andrijana i ja da će doći do pomutnje zbog izbora gazde, ali do ove mjere što je Silvio ispričao, to stvarno nismo očekivali - iznenađen je bio Tomislav koji je Silviju objasnio kako je sada i on postao tajni farmer te kako nitko ne smije znati za njih.

- Sad ćemo tek unijeti nered! Njih je sve manje, a nas sve više, tako da mislim da će to biti baš kaos opaki - poručio je Tomislav.
Dok su farmeri bili u areni, tajni farmeri otišli su u akciju pljačkanja farme. Osim hrane i kokoši koje su uzeli s imanja, odlučili su malo zakuhati odnose na farmi te su sakrili Josipovu kapu među Zdenkine stvari.

- Zdenka i Josip se ne podnose. Josipu je ta kapa sve na svijetu i ja mislim da će to danas biti rasulo na farmi kad shvati da je nestala kapa, a još veće rasulo će biti kada se otkrije da ju je kao maznula Zdenka - kazala je Andrijana i upravo tako je i bilo. Shvativši da mu nema kape, Josip je izgubio kontrolu.

- Ta kapa je dio mojih zadnjih tri godine i ja tu kapu imam istetoviranu na nozi. Predstavlja glazbu, moje viđenje na svijet i prvi party na kojem sam bio. Nosim je svugdje u javnosti gdje imam prilike. Ta kapa je dio mene i bez nje ja ne živim - otkrio je Josip što mu zelena kapa predstavlja, a nekolicina farmera dala se u potragu. Kako su Andrijana i Tomislav kapu sakrili među Zdenkine stvari, Zdenka ju je pronašla kada se išla spremiti za spavanje.

- Želim da znam tko je dirao moju kapu i tko je namjestio Zdenki, jer koliko god se Zdenka i ja ne voljeli, ovo nije u redu - urlao je Josip.

POGLEDAJTE SERIJAL 'FIRMA': 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija