Show

Komentari 25

Što veće grudi, to manji badić: Karleuša i Rose u istom bikiniju

Što veće grudi, to manji badić: Karleuša i Rose u istom bikiniju

Jelena, koja je gotovo 20 godina starija od Demi, nedavno se sunčala u neobičnom badiću. Na strateškim mjestima nalaze se likovi mace ili koja je već ovo životinja u pitanju

Što manje pokriva, to bolje, moto je Instagram modela Demi Rose (25), ali i srpske pjevačice Jelene Karleuše (42) koje na društvenim mrežama objavljuju fotografije u provokativnim odjevnim kombinacijama.

I baš kada su fanovi pomislili da ne mogu biti više gole nego što jesu, ove dame pozirale su u minijaturnim kupaćim kostimima koji jedva prekrivaju strateška mjesta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Karleuša, koja je gotovo 20 godina starija od Rose, nedavno se sunčala u neobičnom badiću. Na strateškim mjestima nalaze se likovi mace ili koja je već ovo životinja u pitanju.

Inače, riječ je o bikiniju brenda GCDS, čija je cijena 270 dolara, odnosno oko 1700 kuna. Zanimljivo, isti badić odjenula je i bujna Demi, a obožavatelji su se pitali kako ih nije strah da im 'nešto' ne ispadne iz njih. 

Inače, Rose se nedavno rasplakala pred kamerama na društvenim mrežama i priznala da su je zlostavljali u djetinjstvu. 

- Život nije samo ono što vidite na Instagramu, nadam se da to znate i sami. Danas sam postala osoba kakvom me poznajete, ali puno sam patila - povjerila se u suzama.

- Zlostavljali su me kad sam bila dijete, u školi su me maltretirali i imala sam zaista teško djetinjstvo - dodala je.

Najčitaniji članci