Obavijesti

Show

Komentari 24

Stoka o supruzi i braku: 'Jasna je posvetila svoj život meni...'

Stoka o supruzi i braku: 'Jasna je posvetila svoj život meni...'
7

Ona nosi veliki dio tereta i zahvalan sam joj jer smo zajedno. Posvetila je život pomaganju meni, otvorili smo firmu i zajedno smo i u dobru i u zlu, izjavio je zagrebački reper

VIDEO

Zagrebačkom reperu Marinu Ivanoviću Stoki (38) poslovni život izgleda kao savršeni plan. Osim što će za dvadesetak dana izbaciti album 'Incident' na kojem je radio godinu dana, Stoku ćemo gledati i u žiriju prvog hip-hop talent showa 'Rap Camp' koji traži mlade rap zvijezde. 

- Jako sam sretan zbog projekta. Na hrvatskoj sceni puno je kvalitetnih repera za koje mi ne znamo. Za sad se prijavilo 200 ljudi, a u uži krug ući će 40. Slušao sam prijave i nisam mogao vjerovati, to su dečki jedan bolji od drugog. Puno je prijava iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije. Izašli smo iz okvira Hrvatske i drago mi je zbog toga - izjavio je Stoka koji poziva sve one koji imaju smisla za repanje da se prijave na 'Rap Camp'. 

- Bit ću strog i pravedan mentor. Volim se zezati, ali prvo je rad, disciplina i pristojnost. Mislim da svi trebaju biti zahvalni što su dobili priliku, ali naravno trebaju ostaviti i dobar dojam na publiku - objašnjava reper koji ne podržava degutantnost, psovanje i opijanje. Smatra da se mladim reperima mogu otvoriti vrata brojnih medija te im sudjelovanje u showu može biti samo motivacija za dalje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA STOKOM:

Pokretanje videa...

03:11

Uz Stoku, na vrućem stolcu žirija sjedit će još glazbenik Fil Tilen (31) te slovenski glazbeni producent Raay (35). 

- Fil Tilen je vrhunski tehničar. Bolje barata trap glazbom od mene, a Raay je obrazovani glazbenik i producent. Zabavan je i karizmatičan. Mislim da smo nas troje super kombinacija - komentira Stoka koji je nedavno izbacio pjesmu 'Na kvartu'. 

- Pjesma je bila treća u trendingu i draga mi je jer su to dečki s mojeg kvarta. Ima nas osam aktivnih izvođača s Kvatrića, a svi ti dečki upravo su počeli repati zbog mene - priča nam Stoka koji i sam priznaje kako je na početku svoje karijere repao zbog gajbe pive, a danas to radi zbog novca. U novom albumu 'Incident' i dalje se bavi socijalnom tematikom - realnosti jednog kvarta, besposličarenju i prisutnost droge u svijetu mladih. 

Veliku podršku pruža mu supruga Jasna te sam priznaje kako bez nje ne bi bilo ništa moguće. 

- Sve što radim je 50 posto ja, a 50 posto moja supruga. Ona nosi veliki dio tereta i zahvalan sam joj jer smo zajedno. Posvetila je život pomaganju meni, otvorili smo firmu i zajedno smo i u dobru i u zlu - zaključuje zagrebački reper čija predstava 'Stara škola Kreka - Iz tame u svijetlo' ponovno počinje igrati 9. listopada u Vidri, a karte su već rasprodane. 

Svi koji misle da znaju repati mogu se prijaviti na 'Rap Camp', prvi hrvatski hip-hop talent show. Prijave traju do 14. listopada, pobjednik će osvojiti ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna, a informacije pronađite na rapcamp.24sata.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica