Obavijesti

Show

Komentari 8

Strane zvijezde i ove su godine 'častile' izazovnim bikinijima: A tko je od njih vaš favorit?

Strane zvijezde i ove su godine 'častile' izazovnim bikinijima: A tko je od njih vaš favorit?
1

Došao je kraj 2022. godine, a društvene mreže 'gorile' su više nego ikada. Najpoznatije glumice, pjevačice, reality zvijezde i ostale, častile su svoje obožavateljima fotkama u izazovnim bikinijima

VIDEO

Vruće ljeto značilo je i vruće bikinije, koji su ove godine bili najizazovniji dosad. Najpoznatije svjetske zvijezde svoje su obožavatelje počastile prizorima bujnih grudi, vitkih tijela i zanosne pozadine. Ovo su naši favoriti za 2022. godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kardashian 01:11

Ona koja se zasigurno najviše istaknula je reality zvijezda Kim Kardashian (42), koja je ove godine objavila brojne fotografije pozirajući na plaži. Čak je i sama osmislila svoju kolekciju kupaćih kostima 'Skims', koju je nosila cijela njezina obitelj.

FOTO Kardashianka u plastici, Julia Fox u donjem rublju, a Cher opet dokazala da je diva
FOTO Kardashianka u plastici, Julia Fox u donjem rublju, a Cher opet dokazala da je diva

Bikinije je nosila u svim bojama i oblicima, a njezin najčešći odabir bili su minijaturni bikiniji koji su malo toga ostavili mašti na volju.

Još jedna zvijezda u svijetu slavnih toliko voli kupaće kostime da je osmislila svoj vlastiti brend bikinija. Riječ je o manekenki Emily Ratajkowski (31), koja je ove godine bila jedna od glavnih tema svih tabloida. Od skandaloznog razvoda pa sve do navodne veze s najpoželjnijim neženjom na svijetu, Emily je 2022. prošla kroz brojne uspone, ali i padove. Međutim, njezin buran ljubavni život nije naškodio njezinom izgledu, kojim se ona često zna pohvaliti na društvenim mrežama.

Kada pričamo o izazovnim bikinijima, ne smijemo izbjeći zvijezdu s naših prostora, Jelenu Karleušu (44), koja je fotkama u minijaturnim bikinijima ostavljala bez daha. Tako se našla na popisu svjetskih zvijezda koje su oduševile zavidnim linijama u bikinijima ove godine. Jelena je 2022. bila na nekoliko odmora, a na svakom dolasku na plažu nosila je novi bikini, svaki izazovniji od onog prethodnog.

Uz sestru Kim, na popisu se našla i Khloe Kardashian (38), koja se ove godine fokusirala na vježbanje i svoje zdravlje. Isklesano tijelo je tako ponosno pokazivala u oskudnim bikinijima, a obožavatelji su svaki puta ostali oduševljeni. Khloe je krenula stopama svoje starije sestre te je također dizajnirala kolekciju kupaćih kostima.

A svoje isklesano tijelo u bikiniju pokazala je i pjevačica Jennifer Lopez (53), koja se pak odlučila za jednostavniji kupaći kostim u crnoj boji. Lopez često sa svojim obožavateljima dijeli fotke s različitih treninga, koji su zaslužni za njezinu vitku figuru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Ni sestre Jenner, Kylie (25) i Kendall (27) nisu zaobišle oskudne bikinije ovo ljeto. Kylie je, kao i sestre Kardashian, osnovala svoju vlastitu kolekciju kupaćih kostima pa se često hvalila svojim proizvodima te ponosno pokazivala svoje isklesano tijelo.

Kendall, koja je trenutno jedna od najtraženijih modela na svijetu, također je nerijetko pokazivala svoje vitko tijelo u različitim bikinijima, a obožavatelji su oduševljeno i nestrpljivo isčekivali svaku novu fotku.

Manekenka koja je ove godine postigla ogroman uspjeh zasigurno je Bella Hadid (26), koja je 2022. modnom pistom prošetala čak 35 puta za različite brendove. Jedan od značajnijih trenutaka njezine karijere bio je kada su joj pred publikom 'stvorili' haljinu pomoću spreja. Hadid se svojim postignućima hvalila na društvenim mrežama, ali ni nju nije zaobišao trend minijaturnih bikinija u kojima je ove godine rado pozirala.

U anketi možete glasati za svog ovogodišnjeg favorita.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin