Obavijesti

Show

Komentari 42

Student (21) osvojio 125.000, nastavlja igru s dva džokera...

Student (21) osvojio 125.000, nastavlja igru s dva džokera...
8

Džoker 'zovi' Pavao je upotrijebio na pitanju za prelazak drugoga praga kako bi saznao jesu li bombardirali Bolognu, Avignon, Orvieto i Parmu protagonisti romana Klaonica 5, Mila 18, Kvaka 22 ili Fahrenheit 451

VIDEO

U najnovijoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?' pozornost je privukao student Pavao Banić (21) iz Ivanić-Grada.

- Imam neki dobar osjećaj u vašem slučaju. Ne znam zašto - rekao je voditelj Tarik Filipović (47) kada je u stolac nasuprot njegovog sjeo Pavao.

Natjecatelj čija je trenutačna adresa studentski dom u Zagrebu osvojio je 125.000 kuna uz iskorišten džoker 'zovi'. Taj je džoker Pavao upotrijebio na pitanju za prelazak drugoga praga kako bi saznao jesu li bombardirali Bolognu, Avignon, Orvieto i Parmu protagonisti romana Klaonica 5, Mila 18, Kvaka 22 ili Fahrenheit 451.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:59

Pozvao je majku koja je rekla da zapravo ne zna odgovor, no spomenula je potom seriju Kvaka 22 pa se Pavao nakon kraćeg razmišljanja odlučio upravo za naziv toga romana osvojivši tako 32.000 kuna.

Tko je predstavljajući Hrvatsku na Eurosongu pjevao isključivo na engleskom jeziku, bilo je sljedeće pitanje. Ponuđeni su odgovori bili: VannaPutClaudia Beni i Jacques Houdek. Jedino je za Vannu istaknuo da ne zna s kojom je pjesmom i kada nastupila na Eurosongu, no ipak je malo dvojio u odluci te pritom ustvrdio kako je općenito previše 'blebetao' da bi zatražio pomoć publike.

Manuela nije poslušala džokera već intuiciju pa uzela 1.000 kn
Manuela nije poslušala džokera već intuiciju pa uzela 1.000 kn

- Sve znate, a i dalje ne vjerujete, rekao mu je Tarik nakon što se Pavao naposljetku odlučio za Vannu te zaradio 64.000 kuna.

Za osvajanje gotovo dvostrukog iznosa tražio se odgovor na pitanje o najvećoj dopuštenoj brzini kretanja na našim autocestama. Je li to 27 m/s, 30 m/s, 33 m/s ili pak 36 m/s?

Pitanje Pavlu nije zadavalo previše muke pa je računicom ubrzo došao do točnog odgovora - 36 m/s, kojim je osigurao mjesto u vrućem stolcu i u idućoj emisiji kada će, s dvama džokerima u 'džepu', otvoriti 13. pitanje za 250.000 kuna.

Uspješnom nastupu ovog mladića prethodio je onaj Romane Zubak iz Slavonskog Broda. Natjecateljica je prvi džoker, 'pola-pola', iskoristila na pitanju za 16.000 kuna. Nije bila sigurna na kojoj znamenitoj slici nije prikazana nijedna životinja. Nudile su se Dvorske gospođice, Doručak na travi, Guernica te slika Krik, a odlučila se za posljednju nakon što je, uz Guernicu, ostala u džokerom suženu izboru.

Točan odgovor odveo ju je do 10. pitanja za 32.000 kuna. Na njemu je zatražila pomoć publike pitajući ih je li za zaleđivanje crnog vina, piva, šampanjca ili votke potreban najhladniji zamrzivač.

Publika je 72 posto glasova dala votki, čime je ujedno potvrdila Romaninu pretpostavku. Nakon prelaska drugoga praga, za 64.000 kuna trebala je odgovoriti na pitanje: 'Koji čovjek od pera nije Sicilijanac?'. Je li to Salvatore QuasimodoMario PuzoLuigi Pirandello ili Giovanni Verga?

Džoker 'zovi' rekao joj je da ne zna odgovor pa se, umjesto Maria Puza odlučila za Luigija Pirandella te je kviz napustila s 32.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama