Obavijesti

Show

Komentari 1

Studentica Josipa, menadžerica Kristina i Amra iz 'Ljubav je na selu' borit će se za 'Savršenog'

Studentica Josipa, menadžerica Kristina i Amra iz 'Ljubav je na selu' borit će se za 'Savršenog'

Za 'Gospodina Savršenog', Splićanina Tonija, u novoj sezoni borit će se 20 djevojaka. Do sada su otkrivena imena šest kandidatkinja, a evo koje su tri nove

VIDEO

 Uskoro će se na televizijskim ekranima početi prikazivati treća sezona showa 'Gospodin Savršeni'. Do sada smo imali priliku upoznati šest kandidatkinja koje će se natjecati u osvajanju srca misterioznog muškarca, a sada nam dolaze još tri: Amra, Josipa i Kristina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Goran se javno ispričao Hani, a ona otkrila: 'Claudia nikad nije živjela s njim u stanu, to je laž' 01:18

Bosansko-hercegovačka natjecateljica Amra Salihćehajić, rodom iz Mađarske, je 24-godišnja studentica i voditeljica razvoja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Trenutno živi u Tuzli, ali gledateljima je već poznata jer je 2016. godine sudjelovala u još jednom showu gdje je pokušala pronaći ljubav. Naime, Amra se natjecala u emisiji 'Ljubav je na selu', gdje nažalost nije uspjela pronaći sretan završetak s farmerom iz Otočca.

Predstavila je sebe kao curu koja voli inteligentne, ambiciozne, romantične i komunikativne dečke.

- Muškarac koji će mene osvojiti definitivno mora biti kozmopolit, filantrop i dobar čovjek. Inteligencija muškaraca mi je jako bitna, a i dobar smisao za humor - kazala je Amra. Priznala je i kako joj problem u odbijanju predstavljaju muškarci koji su previše privrženi svojim roditeljima, kao i oni koji previše vremena razmišljaju što će netko reći o njima.

Samouvjereno je rekla kako ju ljubomora neće pojesti jer će druge djevojke biti tamo jer smatra da je ona najbolja i da konkurencije nema. Dodala je i kako joj nije problem prići muškarcima te da je uvjerena kako će ona i Gospodin Savršeni vrlo lako pronaći zajednički jezik.

Novi Gospodin Savršeni izazvao podijeljene reakcije: 'Školovani je fizičar, pa što mu ovo treba?'
Novi Gospodin Savršeni izazvao podijeljene reakcije: 'Školovani je fizičar, pa što mu ovo treba?'

Josipa Lauš je 29-godišnja voditeljica lokala i studentica koja dolazi iz Karlovca. Za sebe kaže kako je jako romantična djevojka koja voli ruže i kako voli biti zaljubljena preko ušiju.

-  Kada se zaljubim, postanem skroz djetinjasta, znate ono kada vam srce počne ubrzano kucati, dlanovi vam se znoje, konstantno se smije, tražim ga pogledom je li gleda u mene - iskreno je navela Josipa i dodala kako joj godine nisu mjerilo ljubavi.

Pokraj sebe želi jednako velikog romantičara poput nje, ali joj je i bitna energija muškarca. Ne želi varalicu ni prevaranta, već da bude iskren s njom. Čvrsto stoji iza svojih riječi da je ljubav nešto najljepše što nam se može dogoditi u životu te da je vrijedi doživjeti čak i ako ponekad ispustimo koju suzu.

- Svakoj curi želim da upozna ljubav, onog pravog, da se zaljubi i za njega da se bori. Sve ostalo će sjesti na svoje, ali propuštena prilika nikada - čvrsto tvrdi Josipa i dodaje kako će se boriti za Gospodina Savršenog ako joj pokaže znakove sviđanja.

- Dragi, ja sam stigla! Možda si baš ti savršen za mene, možda sam ja ona prava za tebe… Pričekat ćemo još malo pa ćemo vidjeti - zaključila je.

Dorotea pjeva, Tanja meditira, a Matea frizira: Ove tri djevojke bore se za srce novog Savršenog
Dorotea pjeva, Tanja meditira, a Matea frizira: Ove tri djevojke bore se za srce novog Savršenog

Zagrepčanka Kristina Tadić je 28-godišnja menadžerica online trgovine. Kristina tvrdi kako joj apsolutno nikada ništa nije teško napraviti za drugu polovicu. Kaže kako je iza sebe ostavila dugogodišnju vezu koja nije završila lijepo, ali ju to nije zaustavilo da nastavi potragu za budućom ljubavi. Vjeruje kako će uspjeti pronaći idealnog partnera s kojim će sve dijeliti.

- Ljubav za mene predstavlja poštovanje, skromnost i vjernost - kaže Kristina. Također smatra da je u odnosu najvažnija komunikacija, a odmah iza humor jer će njezin budući partner zauzvrat dobiti veselu osobu koja živi život punim plućima te se ne boji izazova.

Upoznajte prve tri djevojke koje se bore za ljubav 'Savršenog', Nikolina je već kuhala na TV-u
Upoznajte prve tri djevojke koje se bore za ljubav 'Savršenog', Nikolina je već kuhala na TV-u

- Vjerujem da će se svaka žena složiti kada kažem da muškarac koji me može osvojiti mora imati - ono nešto. Nije bitan fizički izgled, niti materijalna neovisnost, jednostavno treba ima 'ono nešto' što može dovesti do vrhunca - rekla je Kristina.

- Ja sam idealna za Gospodina Savršenog jer sam jedinstvena, što će on uskoro i vidjeti - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO POLIGRAF S HANOM RODIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...

Finac izašao iz jajeta pa plesao na pozornici u tangama...
PRATITE UŽIVO

Finac izašao iz jajeta pa plesao na pozornici u tangama...

U prvom polufinalu će se za prolazak u finale boriti 15 izvođača, od kojih će 10 ide dalje. Osim njih će nastupati i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Euforija u Malmöu!  Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu
PRATITE UŽIVO

Euforija u Malmöu! Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu

Večeras je prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti i naš predstavnik Baby Lasagna