Show

Komentari 40

Sudbonosno 'da' izgovorili su u Umagu: Ivana i Domagoj Vida slave četvrtu godišnjicu braka

Sudbonosno 'da' izgovorili su u Umagu: Ivana i Domagoj Vida slave četvrtu godišnjicu braka

Ivana i Domagoj trenutno žive u Turskoj gdje on igra za Besiktas, a ona je svojedobno priznala da se zbog rođenja sina Davida odrekla manekenske karijere i posvetila majčinstvu

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida (32) i bivša Miss Hrvatske Ivana Vida (27) danas slave četvrtu godišnjicu braka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Povodom toga, ponosna supruga napisala je kratko na društvenoj mreži:

- Da traje zauvijek.

Sretni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada.

Ivana je nosila čipkastu sirena vjenčanicu te čipkaste štikle boje slonovače došla do crkve ukrašene bijelim ružama, hortenzijama i orhidejama, u pratnji četiriju djeveruša došla je u bijeloj limuzini.

Nešto prije nje u crkvu je ušetao mladoženja u tamno plavom odijelu držeći za ruku  sinčića Davida obučenog u minijaturno isto odijelo kao i tata Domagoj, uključujući lakirane cipelice.

Domagoj i Ivana upoznali su se u noćnom klubu prije osam godina, a u rujnu 2015. dobili su Davida. Bivša manekenka je priznala da se nakon rođenja sina odlučila odreći manekenske karijere i posvetila se obiteljskom životu.

Trenutno žive u Turskoj gdje Domagoj igra za istanbulski klub Besiktas, a upravo mu je supruga sa sinom najveća podrška s tribina.

On je trenutnio s reprezentacijom u Rovinju gdje se priprema za nadolazeću utakmicu Europskog prvenstva protiv Češke, koja se igra u petak u 18 sati.