Show

Komentari 65

Vida ružama 'ispisao' ženino ime, iznenadio je balonima

Vida ružama 'ispisao' ženino ime, iznenadio je balonima

Domagoj je suprugu Ivanu često iznenadio skupocjenim poklonima. Sada joj je pripremio iznenađenje za rođendan. Proslavili su u njihovom domu zajedno sa sinom Davidom

Nogometaš Domagoj Vida (31) uvijek je pažljiv kada je u pitanju njegova supruga Ivana.  Ništa drugačije nije bilo ni danas, kada je njegova supruga slavila 27. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Domagoj je Ivani pripremio iznenađenje u njihovom domu. Obasipao ju je balonima u obliku srca i ružama, koje su se nalazile u kašetama. Odabrao je ružičaste ruže između kojih su bile crvene kojima je 'ispisao' njezino ime. 

Na Instagramu je Vida objavio dvije fotografije i supruzi javno čestitao rođendan. Na jednoj od fotografija Ivana je pozirala s balonima u rukama, a druga fotografija bila je obiteljska. Par je pozirao sa svojim sinčićem Davidom

- Sretan 27. rođendan, ljubavi moja. Volim te - poručio je nogometaš Ivani uz objavljenje fotografije. Čestitkama su se pridružili i brojni Vidini prijatelji.

Ivana i Domagoj trenutačno žive u Istanbulu. Vjenčali su se 2017. u Umagu, nakon četiri godine veze.

Svoju su ljubavnu priču započeli u veljači 2013. godine. Tadašnja kraljica Hrvatske i mladi reprezentativac često su isticali kako su ludo zaljubljeni. Vida, koji je tada igrao za zagrebački Dinamo, odmah je dao naslutiti kako je Ivana ta koju će jednog dana odvesti do oltara, a potvrda je stigla nakon što je potpisao za ukrajinski Dinamo. U Kijev se tada s njime preselila i atraktivna Metkovka.

- To je moj najbolji prijatelj, moj muž, tata, moja ljubav, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moja suza, sreća i bol, moja snaga, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, heroj, moj ponos, moje sve!!! David je poseban plod jedne posebne i čiste ljubavi! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj - rekla je Ivana o Domagoju jednom prilikom.

 

Najčitaniji članci