Obavijesti

Show

Komentari 37

Superfinale: Promenada klub s 'igrom sjena' osvojio gledatelje

Superfinale: Promenada klub s 'igrom sjena' osvojio gledatelje
11

DESET SUPERFINALISTA Dubravko Merlić, Nina i Enis nisu imali pravo glasa već su o pobjedniku treće sezone Supertalenta odlučivali gledatelji svojim glasovima

VIDEO

Predivno, nisam vjerovao da ćemo pobijediti. Prvo se idemo odmoriti, ima vremena za slavlje. Hvala publici i žiriju, rekli su pobjednici showa i dobitnici nagrade od 200 tisuća kuna, Promenada klub iz Karlovca, koji su žiri, ali i cijelu Hrvatsku oduševili svojim Kazalištem sjena.

Gledatelji su ih proglasili pobjednicima sa 22,27 posto glasova. Drugo mjesto osvojio je Borislav Vranić.

- Uvijek sam govorio da će pobijediti netko od nas dvoje. Ja sam presretan - rekao je 'čovjek magnet', koji nije djelovao previše tužan zbog osvojenog drugog mjesta. 

Enis dao ostavku

Završnica treće sezone Supertalenta više je nalikovala na neki spektakl nego na finale natjecateljskog showa, ali i kroz takav format mogli smo vidjeti nastupe deset superfinalista. Osim njih i mnogih gostiju nastupili su i pobjednici prve dvije sezone Tihomir Bendelja i Viktorija Novosel, kao i još neki bivši sudionici showa. 

Žiri u superfinalu nije imao pravo glasa, a o pobjedniku su odlučivali isključivo glasovi gledatelja. Ipak, kako bi se malo pričalo i o njima, Enis je odmah na početku rekao da je njemu dosta svega.

- Drago mi je da završava show i kad već nitko u državi ne želi dati ostavku, ja je dajem jer nakon tri godine Supertalenta više nema smisla da budem u žiriju - rekao je, a Nina je odmah dodala da 'ako ide on, ide i ona'.

Svi superfinalisti na početku su se predstavili sa zajedničkom točkom uz hit grupe Queen 'Don't Stop Me Now', a mogli smo vidjeti i nastupe Nine Badrić te Luke Vidovića i Atomic Dance Factoryja.

Krugovi eliminacije

Odmah u prvom eliminacijskom krugu napustile su nas dvije plesne skupine Plesni punktovi Zagreb i Air flow. U drugom krugu ispali su Antonio Tkalec, plesni par Borna Baričević i Iva Miljak te Rebeka Posavec.

Nakon što je ostalo posljednjih pet superfinalista napetost u studiju i na licima kandidata već je bila 'opipljiva'. Gledatelji su glasovima peto mjesto dali, Evi Pilić, četvrto mjesto Endiju Schrotteru, a treća je plesna skupina Nexus. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško