Obavijesti

Show

Komentari 7

Superparovi nisu oduševljeni prijašnjim natjecateljima, a Martina i Ismael napustili show

Superparovi nisu oduševljeni prijašnjim natjecateljima, a Martina i Ismael napustili show
15

Enis je parovima objasnio da će biti u kugli i rušiti ploče na kojima pišu mane njihove bolje polovice - ona mora znati koja vas njezina mana najviše, a koja najmanje nervira, tako da je bitan i redoslijed tih mana

VIDEO

Došao je Enis i pozdravio se sa starim parovima, a Josip je rekao: 'Došao sam se zabaviti, opustiti i malo im pomutiti račune da znaju da nije tako lako uzeti keš'.

Bilderi ovaj put ipak nisu imali sreće: 'Zasluženo smo ispali, a mi smo sami sebi superpar...'
Bilderi ovaj put ipak nisu imali sreće: 'Zasluženo smo ispali, a mi smo sami sebi superpar...'

Nakon što su pogledali stanje u banci dečki su se otišli kladiti, a Enis im je objasnio da će biti u kugli i rušiti ploče na kojima pišu mane njihove bolje polovice - ona mora znati koja vas njezina mana najviše, a koja najmanje nervira, tako da je bitan i redoslijed tih mana.

Stari će parovi prvi odigrati izazov pa će se po njima ravnati ostali parovi. Drago, Filip i Ismet uložili su 400 eura na svoje dame, a
Ismael je stavio 450 eura na Martinu. Izazov se zvao 'Loše navike', a prvi su došli Tina i Davor. Enis je objasnio Tini kako je Davor u upitniku poredao njezinih osam mana po važnosti - na broj jedan stavio je njezinu najslabiju manu, a na osam najjaču i bilo je bitno da se poklope u četiri mane.

- Nemam ja mana - rekla je Tina koja je trebala poredati ove mane: gledanje turskih sapunica, često me provjerava, rasipnost, ima previše odjeće, teško donosi odluke, stalno zanovijeta i ne zna reći 'oprosti'.

- Nikad te ne provjeravam - govorila je Tina, a Davor uzvratio: 'Zato što ti se javljam kao pas!'

Karmela je otkrila Tomislavovu stranu kojoj se divi: Ponekad se ustane usred noći. Sve je složio!
Karmela je otkrila Tomislavovu stranu kojoj se divi: Ponekad se ustane usred noći. Sve je složio!

Davor je rekao kao se u 18 godina nije ispričala, a Tina je rekla: 'Stvarno mislim da nisam kriva'.

Tina je pogodila poredak tri mane. Danijela i Josip bili su sljedeći.

- Baš su mi nedostajali ovi izazovi -  rekao je Imoćanin, a i Lili i Ćiro bili su spremni za zadatak.

- Mi smo natjecateljski tipovi i volimo se družiti, igrati, zabavljati i zato smo tu - rekla je Lili.

Josip je istaknuo hrkanje, cigarete, da teško donosi odluke, stalno je na mobitelu, PMS, ogovara, često me provjerava i ne zna reći 'oprosti'.

- Moram je stalno bubati laktom jer hrče -  rekao je, a Danijela dodala kako to nije u njezinoj kontroli.

Ćiro se kao i uvijek šalio i molio Boga da mu pomogne dok se Lili prvo ljutila pa smijala. Ćiro je kao Liline mane istaknuo hrkanje, cigarete, da previše priča, stalno je na mobitelu, predugo spremanje, pretjeranu urednost, ovisnost o društvenim mrežama te da stalno zanovijeta.

- Pogodila sam samo dva odgovora od četiri zato što si ti smotan - zaključila je Lili.

Kad su stari natjecatelji odradili izazov, stigli su i natjecatelji četvrte sezone, a prvi među njima bili su Anamarija i Filip. Enis im je objasnio zadatak i rekao da ga moraju odraditi u pet minuta i deset sekundi, što je prosjek vremena koji su imali igrači prije njih te da se moraju poklopiti u dvije mane, što je također prosjek točnih odgovora bivših natjecatelja showa.

Filip je ovako poredao Anamarijine mane; kave s prijateljicama, glazba koju sluša, ima previše odjeće, neurednost, ima previše cipela, previše priča, predugo spremanje i PMS.

- Malo me povrijedilo što si napisao da previše pričam - rekla je Anamarija, a Filip dodao kako je 30 dana u mjesecu barem 23 u PMS-u.

Anamarija i Filip poklopili su se u četiri mane i uspješno prošli zadatak. Na redu su bili Martina i Ismael te Anamarija i Drago. Anamarija je rekla kako joj je bilo preteško gurati kuglu, baš kao i Martini koja nije u potpunosti ozdravila tako da oba para nisu uspjela srušiti sve mane do isteka vremena.

Filip i Anamarija opleli po Tomi i Karmeli: Nisu dovoljno dobri za titulu superpara. Neka idu kući!
Filip i Anamarija opleli po Tomi i Karmeli: Nisu dovoljno dobri za titulu superpara. Neka idu kući!

- Nisam razočaran, idemo dalje, bit ćemo sutra bolji. Bolesna je i ne može iskoristiti svu svoju snagu - rekao je Ismael, a Drago je rekao kako će on sutra potegnuti jače.

Za kraj su stigli Azema i Ismet koji je napisao da su mane njegove supruge; preizazovno oblačenje, često ga provjerava, pretjerana urednost, loše vozi, PMS, stalno zanovijeta, ne zna reći 'oprosti' i previše priča.

- Imam jače kukove i veće guzove, nije to preizazovno - objašnjavala je Azelma premda je Ismet stavio da mu to najmanje smeta, ali priznala je da stalno zanovijeta i previše priča. Naposljetku su prošli zadatak.

Josip i Davor pregledavali su 'zatvor', a stari stanari pričali su o današnjem izazovu i novim cimerima. Ubrzo je došao klaun kako bi im popravio raspoloženje.

- Ovo je jedna posebna psihoterapija, zapravo, putujući tretman, spa, wellness, glazba, zabava koja pomaže parovima da se približe, da se pomalo udalje i vide gdje su i nauče nešto o sebi - rekao je klaun.

- Ovo je dječji show -  komentirao je Filip i sarkastično dodao kako će im klaun sigurno biti prekretnica u braku.

Dan je počeo iznenađenjem, a tako je i završio. Naime, Martina i Ismael morali su napustiti show zbog nepredviđenih okolnosti, a kasnije su svi pričali o današnjem zadatku i manama. Lili i Ćiro su se šalili da je sve o manama zaboravljeno nakon ' 'psihoterapije' s klaunom, Azelma je željela znati zašto Ismet misli da ona loše vozi, a Drago je govorio svojoj supruzi kako uopće nije pogodila mane koje je on istaknuo.

- Kako ću pogoditi kad mi ih nikad ne nabijaš na nos? - čudila se Anamarija da bi Drago rekao kako on nema puno mana, s čime se Anamarija nije složila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju