"Supertalent": Posljednji finalisti su Monica i Sinovi | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 27

"Supertalent": Posljednji finalisti su Monica i Sinovi

"Supertalent": Posljednji finalisti su Monica i Sinovi
20

Monica (12) je pjevala zahtjevnu pjesmu, ali ipak je uspjela očarati žiri. Enis, Dubravko i Nina su u finale poslali Sinove. Odluka nije bila jednoglasna

VIDEO

Glasovima gledatelja prvi u finale dospjela je Monica Rogić.
- Hvala svima što su glasali za mene - rekla je Monica koja se rasplakala nakon svog nastupa. Drugi po broju glasova bili su Sinovi, a treći We Come One. Žiri je brzo odlučio tko će u finale.
- Čestitam svim natjecateljima, posebno Monici. Odluka žirija nije bila jednoglasna, a u finale idu Sinovi - rekla je Nina i dodala kako je ipak presudio napredak koji su ostvarili u odnosu na audiciju.
Monica Rogić (12) pjevala je"Time To Say Goodbye".
- Odnijela si me u svoj svijet. Ti si beskrajan talent. Igraš se svojim glasom - rekla je Nina Monici (12) koja nije izdržala te je pustila suzu na pozornici. Dubravko nije skrivao oduševljenje njenom izvedbom pjesme "Time To Say Goodbye".
- Ovom točkom prisustvovali smo jednom od vrhunaca ovog našeg ciklusa. Svaki si problematični dio savršeno savladala - rekao je Merlić. Plesna skupina Sinovi izvedbom je osvojila žiri te su zaradili  ovacije publike u studiju.
- Drago mi je što sam bio kritičan prema vama na audiciji. Ovo je bio puno bolje - komnetirao je Merlić izvedbu plesne skupine Sinovi. Dodao je kako imaju šanse natjecati se s ostalim plesnim skupinama u showu.  U finalu se već nalaze plesne skupine Atomic Dance Factory, Unit-X i Ste By Step, kao i pjevači Mateo, Nina, Antonija i Tihomir. Svoje mjesto osigurao je i plesni par Deborah i Marijan. Prvi su u zadnjoj polufinalnoj emisiji nastupili Rudimenti.
- Odlično. Fantastična i neobična točka - rekao je Merlić i pohvalio dečke što su s bubnjevima i zaplesali na bini. Nina je rekla kako se nada da će osvojiti i glasove publike. Zrinka je odabrala pjesmu šansonijerke Edith Piaf. Ovog puta svirala je klavir, a posljednji put koristila se gitarom. Tijekom izvedbe netko od sudaca stisnuo je "Iks". Bila je to Nina,a  a isto je učinio i Merlić.
- Malo su me izbacili iz takta - priznala je Zrinka nakon nastupa. Nina smatra da je ovog puta pogriješila u odabiru pjesme te joj je zvučala nesigurno.
- Napokon je netko prije mene stisnuo iks - rekao je Merlić. Slijedeće su nastupile sestre Kolgeraj s pjesmom "True Colors".
- Nisam prekinula njihovu izvedbu, ali moram biti iskrena. Jednom riječju, bile ste korektne. Niste dale najbolje od sebe - primijetila je Nina. Enis smatra da su se previše fokusirale na koreografiju.
- Mene si fascinirao sad - rekao je Enis kojeg je zanimalo kako Mislav uspije disati dok izvodi beatbox. Zaradio je i pohvale ostalih članova žirija. Sljedeća je bila plesna skupina Showtime.
- Odličan ples. Sviđa mi se što ste opet bile uigrane. Moram priznati da ste u trećem dijelu točke ponavljale neke elemente - rekao je Merlić. Slijedeća je nastupila plesačica Petra.
- Svojim izgledom i plesom plijeniš pažnju. Bilo je jako lijepo - rekla joj je Nina. Merliću je bilo dojmljivo. Merlić i Enis nisu imali previše komentara na izvedbu benda We Come One.
- Mislim da ste pokazali da i vaša muzika ima šanse. Sigurna sam da ima - rekla je Nina na nastup metal benda s trubačima.
Slijedeći je nastupio muški trbušni plesač Vjekoslav.
- Mada dobro plešeš, ja se ne mogu do kraja uživjeti - rekao je Enis koji ipak više voli gledati žensku izvedbu trbuišnog plesa. Merlić je očekivao nešto više od njegovog nastupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Knoll 'oplela' po njemačkoj TV voditeljici: 'Da tako izgledam i ja bih nosila zimsku odjeću...'
NE ŽELI TRPJETI UVREDE

Knoll 'oplela' po njemačkoj TV voditeljici: 'Da tako izgledam i ja bih nosila zimsku odjeću...'

Prije utakmice Hrvatske protiv Španjolske, Knoll je dala intervju za jednu njemačku televiziju. Navodno je voditeljica govorila ružne stvari o njoj i njezinom outfitu...

Čitačica s usana otkrila što je princ Louis rekao Kate u kočiji: Njegove riječi dirnule su mnoge
BILI SU U KOČIJI

Čitačica s usana otkrila što je princ Louis rekao Kate u kočiji: Njegove riječi dirnule su mnoge

Kate Middleton nakon šest mjeseci izbivanja iz javnosti zbog dijagnoze raka, pojavila se na ceremoniji 'Trooping the Colour' u Londonu. S njom u kočiji bila su djeca
Raskoš u Istri! Sevka, Cetinski i Peco pjevali na svadbi splitskog poduzetnika Davora Paića...
SLAVILO SE U VILI

Raskoš u Istri! Sevka, Cetinski i Peco pjevali na svadbi splitskog poduzetnika Davora Paića...

Dospio je u javnost i kad se Ella Dvornik fotografirala s njime u jeku razvoda od Charlesa Pearcea. Nakon što je podijelila fotografiju na Instagramu, špekuliralo se jesu li prijatelji ili nešto više