Obavijesti

Show

Komentari 12

Supruga Gorana Ivaniševića priznala: Da sam ranije krenula s bebicama imala bi ih barem tri

Supruga Gorana Ivaniševića priznala: Da sam ranije krenula s bebicama imala bi ih barem tri
5

Nives je nedavno sa svojom obitelji uživala na luksuznom brodu na kojem je pozirala u kupaćem kostimu. Društvo su joj pravili suprug, sin Oliver i Goranov stariji sin Emanuel kojeg je dobio u braku s Tatjanom Dragović

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (40) na Instagramu je odgovarala pratiteljima na pitanja pa se dotakla nekih malo privatnijih tema. Progovorila je o teškom razdoblju u životu, ali i o odnosu sa suprugom Goranom Ivaniševićem (50).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Prije dvije godine Nives je ostala bez majke te se osvrnula na taj težak period u životu.

- 2020. Najgora i najduža i najteža. Godina kad sam izgubila najdražu osobu u životu, ali i spoznala neke stvari o sebi... Zahvalna sam i toj godini, ali ne bih je htjela više nikad ponoviti... - priznala je.

Pratitelji su pohvalili njen brak s bivšim tenisačem te komentirali kako ima prekrasnu obitelj, a zanimalo ih je da li namjeravaju imati još djece osim Olivera.

- Odmah ova teška pitanja (ima ih nekoliko istih, pa da se riješim). Super nam je ovako, jedina sam ženska osoba u kući, pa me čuvaju i paze moji dečki, a iskreno da sam ranije krenula s bebicama, imala bi ih barem tri - odgovorila je Nives.

Nives Ivanišević pohvalila se nakitom, na samo jednoj ruci nosi više od 90 tisuća kuna
Nives Ivanišević pohvalila se nakitom, na samo jednoj ruci nosi više od 90 tisuća kuna

Podsjećamo, Nives je nedavno sa svojom obitelji uživala na luksuznom brodu na kojem je pozirala u kupaćem kostimu. Društvo su joj pravili suprug Goran, sin Oliver i Goranov stariji sin Emanuel kojeg je dobio u braku s Tatjanom Dragović.