Obavijesti

Show

Komentari 8

Supruga i kći Willa Smitha skroz obrijale glave i šokirale fanove

Supruga i kći Willa Smitha skroz obrijale glave i šokirale fanove
3

Fotografija je u kratkom roku prikupila više od 600 tisuća lajkova. 'Prekrasno. To samo još više ističe vaša lijepa lica i duhovne oči', napisala je Tina Knowles

Glumica Jada Pinkett Smith (49) i njezina kći Willow Smith (20) koje zajedno vode emisiju 'Red Table Talk' pohvalile su se na Instagramu s identičnim frizurama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Poklon je čist kada se daje od srca pravoj osobi u pravo vrijeme i na pravom mjestu i kada ne očekujemo ništa zauzvrat - poručila je, a istu objavu podijelila je i Jada. 

- Willow me natjerala da ovo učinim jer je došlo vrijeme da pustim sve... Moje pedesete bit će božanstveno osvijetljene ovom izbrijanom glavom - napisala je Jada. 

Fotografija je u kratkom roku prikupila više od 600 tisuća lajkova.  'Prekrasno. To samo još više ističe vaša lijepa lica i duševne oči', napisala je Tina Knowles (67), Beyonceina (39) mama.

26th Annual EMA Awards - LA

Jada je nedavno u emisiji priznala kako se dugo borila s ovisnošću.

- Ispijanje crnog vina za mene je bilo poput ispijanja čaša vode. I u srednjoj sam školi pila, a kasnije sam prešla na koktele. Dakle, ecstasy, alkohol, trava. Jednom kad sam krenula po onu treću bocu vina, rekla sam si: 'Imaš problem. Taj dan sam jednostavno prestala' - priznala je Jada.