Obavijesti

Show

Komentari 6

Supruga J. Martinovića: Mi se nikada nismo posvađali

Supruga J. Martinovića: Mi se nikada nismo posvađali
7

BIO JE NJIHOV ANGEO: Kolege i prijatelji s televizije smatraju ga najboljim reporterom. Radio je dok je mogao i vjerovao je da će pobijediti rak

VIDEO

Jagoda (43) i Joško Martinović u braku su bili 20 godina. Imaju sina Ivana (20). Suprugu je Joškova smrt jako pogodila jer u braku nikad nisu imali  krizu niti su se, kaže, ikad posvađali.
- Ne mogu opisati riječima kako se osjećam jer svi koji su nas poznavali znaju koliko smo bili vezani. Bila sam uz njega do samoga kraja - kaže potresena supruga Jagoda. Željka Ogresta i Dubravko Merlić bili su obiteljski prijatelji Martinovića.
- Znali smo da je Joško teško bolestan i divili smo se njegovoj hrabrosti. Prerana smrt duboko nas je potresla. Bio je divan čovjek i dobri anđeo televizije - rekao je Dubravko Merlić. Dodao je da su im se djeca zajedno pripremala za fakultet arhitekture.
- Bio je jedan od najboljih reportera u posljednjih dvadeset godina. Iako je bio bolestan jako dugo, radio je skoro do zadnjeg dana - rekao je Goran Milić. Joško je, ističe, jedini zaposlenik HTV-a koji je unatoč stresnom televizijskom poslu, uvijek imao osmijeh na licu.
- Bio je duhovit, zabavan i neformalan. Knjige je uvijek čitao radije od novina, a karijerizam mu je bio nerazumljiv pojam - kaže novinar Igor Mirković, koji je Joška godinama poznavao i s njim se rado družio. Katja Kušec i Martinović zajedno su i ljetovali.
- Sjećam se zajedničkih šetnji s psima na moru, tada bismo razgovarali o televiziji i svemu ostalome. Bilo je to prijateljstvo koje se u profesionalnim krugovima rijetko sklapa - ispričala je Katja Kušec, urednica HTV-ovih “Vijesti”. Denis Latin bio je Joškov mentor. Zajedno su otišli u Sisak na ratište ‘91 godine: ”Često smo se čuli iako nismo radili u istim emisijama, ali smo rijetko razgovarali o njegovoj bolesti”, kaže Latin.

GORAN MILIĆ: NE POSTOJE DVA ČOVJEKA KAO ŠTO JE JOŠKO
Bio je duša od čovjeka. Da je netko i htio ne bi mogao ući s njim u konflikt, zloća se od njega odbijala, rekao je  potreseni Goran Milić. Dodaje da čovjeka kao što je bio Joško više nema.

'BIO JE UNIKATAN I ORGINALAN GENIJALAC
Ako na nebu postoji televizija, treba brzo okrenuti na taj kanal, jer ova naša, zemaljska, bez njega će biti užasno pusta i dosadna, Igor Mirković smatra Joška jedinstvenim.

'NE MOGU SE POMIRITI DA GA NEMA'
Elizabeta Gojan i Joško zajedno su počeli raditi na televiziji: “Još nisam svjesna da ga nema. Iako sam znala da umire, još vidim njegovu razbarušenu kosu”.

'JOŠKO JE SMISLIO NAZIV MOJE LATINICE'
Bio je vrhunski reporter. Ako si njega poslao na zadatak, znali smo da će donijeti jednu ljudsku reportažu u kojoj se mogao osjetiti miris mjesta, pohvalio ga je Denis Latin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu