Obavijesti

Show

Komentari 32

Supruga Matea Kovačića slavi: Izabel je diplomirala ekonomiju

Supruga Matea Kovačića slavi: Izabel je diplomirala ekonomiju
11

Nogometaš se oženio Izabel u lipnju prošle godine te žive u Španjolskoj gdje Mateo igra za Real Madrid. Ekonomistica sa sestrom uspješno vodi brend organskih proizvoda

VIDEO

Čestitke našoj pametnici, pohvalila je Izabel Kovačić (24) njezina prijateljica na društvenoj mreži. Supruga nogometaša Matea Kovačića (24) diplomirala je na studiju ekonomije te proslavila novu akademsku titulu s prijateljicama. 

Izabel je zbog fakulteta održavala vezu na daljinu kad je on igrao u Interu, a par se prošle godine u lipnju vjenčao. Kovačić igra u nogometnom klubu Real Madrid u Španjolskoj gdje živi sa suprugom te se trenutačno priprema s reprezentacijom za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Izabel sa sestrom uspješno vodi brend organskih proizvoda, a one tvrde da njihovim idejama nema kraja pa najavljuju proširenje asortimana.

- Teško je postati prepoznatljiv na samom početku, pa čak i u prvih nekoliko godina, jer ljudi vole brendove koji su na tržištu desetljećima, neovisno o tome što im se nudi - rekla je Izabel. Ona je sa starijom sestrom Ivanom Lučić prije godinu dana pokrenula trgovinu organskih proizvoda za djecu.

Studentica ekonomije s adresom u Madridu, osim izgledom, pozornost španjolskih medija plijeni i svojom ambicioznošću. Izabel i sestra još su od djetinjstva sanjale o zajedničkom poslu i suradnji, a pravi pokretač je bila osjetljiva koža Ivanine starije kćeri Lucije.

- Shvatile smo da na tržištu skoro pa nema dostupnih neprerađenih materijala, a naše ideje za zajednički posao su svakako bile najviše orijentirane na djecu. Tako je ‘Lunilou’ priča krenula – objasnile su poduzetne sestre i pohvalile se kako imaju još novih planova.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu