Show

Komentari 27

Bivša misica traži razvod od policajca koji je ugušio Floyda: Živjela je u kampu za izbjeglice

Bivša misica traži razvod od policajca koji je ugušio Floyda: Živjela je u kampu za izbjeglice

Bila je misica i ima diplomu iz radiologije, a 13 godina radila je u bolnici u Minneapolisu. Posljednji posao bio joj je u agenciji za nekretnine, dok je trenutačno nezaposlena...

Kellie Chauvin (45) supruga je bivšeg policajca Minneapolisa Dereka Chauvina (44), koji je optužen za ubojstvo George Floyda (46) tijekom nasilnog privođenja. Kellie je, šokirana činom svoga supruga, podnijela zahtjev za razvod braka. 

Tri dana nakon ubojstva Kellie je napustila supruga, kojeg je upoznala dok je radila kao radiolog u bolnici. Vjenčali su se 2010. godine, a za nekoliko dana trebali su slaviti desetu godišnjicu braka. Prije njega Kellie je bila u braku s Kujayom Xiongom, s kojim ima dva odrasla sina.

Kellie je tri godine živjela u kampu za izbjeglice, a u Ameriku je stigla dok je još bila dijete, gdje je i naučila pričati engleski jezik. Imena njezinih roditelja nisu poznata. 

POGLEDAJTE VIDEO: Protest u Minneapolisu

Prije dvije godine natjecala se na izboru za Gospođu Minnesote, na kojemu se natječu starije kandidatkinje nego inače na takvim natjecanjima, te je pobijedila. Ubrzo nakon toga otišla je u Las Vegas i sudjelovala je u izboru za Gospođu Sjedinjenih Američkih Država, no ta lenta ipak nije otišla u njezine ruke. 

Bila je misica i ima diplomu iz radiologije, a 13 godina radila je u bolnici u Minneapolisu. Posljednji posao bio joj je u agenciji za nekretnine, dok je trenutačno nezaposlena. 

Iako nigdje ne radi, Kellie je rekla kako se odriče prava na privremeno ili trajno uzdržavanje od strane supruga. Kellie trenutačno ne želi davati izjave medijima. 

Podsjetimo se, Chauvin je koljenom gnječio Floydov vrat točno osam minuta i 46 sekundi. Od trenutka kad je Floyd prestao reagirati, Derek ga je gnječio još dvije minute i 53 sekunde. Optužen je za ubojstvo trećeg stupnja i ubojstvo bez predumišljaja i za to je u Minnesoti predviđena kazna zatvora do 25 godina. 

Najčitaniji članci