Obavijesti

Show

Komentari 58

Supruga Willa Smitha: Zbog bake masturbiram od 9. godine

Supruga Willa Smitha: Zbog bake masturbiram od 9. godine
6

Tada sam otkrila višestruke orgazme i doživljavala sam ih po pet na dan. To je bilo vrijeme kad sam apstinirala od muškaraca, priznala je Jada Pinkett Smith da je bila ovisna o seks igračkama

VIDEO

Htjela je da naučim da je zadovoljstvo nešto što dolazi od mene. Nije htjela da padnem u ruke muškarcu i mislim da to dolazi od njega, rekla je glumica Jada Pinkett Smith (46). Supruga Willa Smitha javno je priznala da je postala ovisnica o masturbiranju kada je imala devet godina, a njena baka ju je naučila kako da se samozadovolji.

Glumica je u novoj epizodi svoje emisije 'Red Table Talk' odbarala temu seksa. U Facebook emisiji koju snima sa svojom majkom Adrienne Banfield Norris i kćeri Willow (18) svaki tjedan otvara neku temu, a ovaj put pridružila im se i Willowina prijateljica Telana. Jada je istaknula i kako je neko vrijeme bila opsjednuta kupovinom seksualnih igračaka. 

- Počela sam istraživati i postala sam ovisna o njima. Tada sam otkrila višestruke orgazme i doživljavala sam ih po pet na dan. To je bilo vrijeme kad sam apstinirala od muškaraca. U jednom trenutku sam prestala jer stvarno mislim da sam razvila ovisnost - rekla je glumica. Glumica je priznala kako mužu Willu još nije o tome ništa rekla, ali je dodala kako jedva čeka vidjeti njegovu reakciju.

 - Sigurna sam da će me nazvati i upitati 'Koji vrag se ovdje događa' - rekla je kroz smijeh. Kaže i kako je odmah znala kad su njezin sin Jayden (20) i posinak Trey (26) izgubili nevinost. Jadeina kći Willow otkrila je kako je njezin prvi susret sa seksom bio kad je u klinču zatekla roditelje. Njena izjava prilično je šokirala njezinu Jadu koja se toga uopće ne sjeća.

- Bilo je to u Aspenu, bila je noć i silazila sam dolje po sok. Vidjela sam na trenutak i odmah pobjegla. Bio je mrak i sve što sam vidjela bile su siluete, ali osjećala sam se kao da sam prešla neke granice - priznala je Willow. 

Jada je dodala kako želi sa kćeri pričati o seksu jer misli da se s djecom mora razgovarati o lošim i dobrim stranama života. Iako su supružnici Smith prije dvije godine imali bračnih poteškoća te se sve više šuškalo o raspadu njihova braka, Will je nedavno otkrio kako je njihov odnos spašen. 

- Mnogo smo puta bili kod bračnog savjetnika - priznao je holivudski glumac i dodao da sve ono što ste prešutjeli u braku za vrijeme terapije izađe na vidjelo.

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

Will Smith oduševio Istrane: Uopće se ne ponaša kao princ
Will Smith oduševio Istrane: Uopće se ne ponaša kao princ
LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

- Za mene je to bila mrkla noć prije svitanja. Istina nas je oslobodila i pomogla nam da se još bolje upoznamo - dodao je glumac.  Jada je u braku s Willom 20 godina, a zajedno imaju sina Jaydena i kćer Willow. S njima živi i Willov sin Trey, kojeg ima iz bivše veze sa Sheree Zampino (50).

VIDI OVO: Na internetu osvanule Beyoncine gole fotke!

Smith: Od propasti do uspješne karijere i glasina o seksualnosti
Smith: Od propasti do uspješne karijere i glasina o seksualnosti
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 58

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija
U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije
VELIKO IZNENAĐENJE

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije

Kandidati iz prošle sezone 'Braka na prvu' posjetit će jedan par iz ove sezone. 'To nas podsjeća na nas dvoje', reći će Petra