Obavijesti

Show

Komentari 4

Supružnici Smith mijenjali su partnere, orgijali, a onda je Jada priznala da ga je prevarila

Supružnici Smith mijenjali su partnere, orgijali, a onda je Jada priznala da ga je prevarila
11

Kad je imala 19 godina, bila je na audiciji za ulogu Willove cure u seriji 'Princ s Bel Aira', ali nije prošla jer su joj na kastingu rekli da je preniska. Kako priča, kasnije se sve posložilo pa su se vjenčali

VIDEO

Jada Smith udala se za Willa Smitha (51) 1997. godine. Otada su u skladnom braku iako kao i većina parova znaju imati razmirice. Otvoreno su priznali da povremeno znaju razmjenjivati partnere s drugim parovima, ali i uživati u orgijama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Will bio na 'spoju' s robotom

Pokretanje videa...

02:44

Par nikad nije skrivao da njihov brak nije bio savršen, a to nisu baš ni mogli jer su stalno bili pod povećalom javnosti budući da su oboje poznati glumci. Prije nekoliko mjeseci Jada je potvrdila šuškanja da je varala Willa. Pjevač August Alsina priznao je da je imao kratku vezu s glumicom, ali i da mu je sam Will dao dopuštenje za vezu s njom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
REUTERS/PIXSELL

- Zapravo smo postali jako dobri prijatelji. I sve je počelo zato što je on trebao pomoć. Željela sam mu pomoći jer je bio u teškom mentalnom stanju. Will i ja nismo znali hoćemo se uopće vratiti jedno drugome. Mislila sam da je to-to. I kako je vrijeme prolazilo, August i ja smo postali bliski na jedan drugi način. Samo sam se htjela osjećati dobro - objasnila je.

Jada danas slavi 49. rođendan i ne stidi se svog 'začinjenog' života. Nedavno pokrenula internetsku reality emisiju 'Red Table Talk' u kojoj sjedi za crvenim stolom i priča doslovno o svemu. S njom je sjedila i kćer Willow koja svakog tjedna sluša vruća seksualna iskustva majke. Gledateljima se u početku sviđala iskrenost i otkrivanje obiteljskih tajni, no to je onda otišlo korak dalje i priznala da je imala spolni odnos u troje. 

- Jednom sam imala trojac. Bila sam jako, jako mlada, u ranim dvadesetima - odgovorila je Willowa supruga. Naglasila je da nije bilo dovoljno intimnosti. Jada je već prije otkrila da je bila ovisna o pornografiji i da ju je baka naučila kako da se samozadovoljava još od devete godine.

- Htjela je da naučim da je zadovoljstvo nešto što dolazi od mene. Nije htjela da padnem u ruke muškarcu i mislim da to dolazi od njega - pojasnila je. 

Neko vrijeme bila je opsjednuta kupovinom seksualnih igračaka. 

- Počela sam istraživati i postala sam ovisna o njima. Tada sam otkrila višestruke orgazme i doživljavala sam ih po pet na dan. To je bilo vrijeme kad sam apstinirala od muškaraca. U jednom trenutku sam prestala jer stvarno mislim da sam razvila ovisnost - rekla je glumica. Suprugu Willu, s kojim ima dvoje djece, sina Jadena (22) i kćer Willow (19), nije o tome ništa govorila. On je sve saznao naknadno i to ga nije uznemirilo jer je ona njegova 'kraljica'. 

Jada Smith priznala da je varala Willa: 'Brak nam je bio u krizi...'
Jada Smith priznala da je varala Willa: 'Brak nam je bio u krizi...'

Jada i Will znaju se odavno. Kad je imala 19 godina, bila je na audiciji za ulogu Willove cure u seriji 'Princ s Bel Aira', ali nije prošla jer su joj na kastingu rekli da je preniska, ispričala je. Četiri godine kasnije Smith ju je pitao hoće li mu glumiti djevojku, ali ovoga puta je ona odbila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'