Obavijesti

Show

Komentari 90

Šuput je usred emisije dobila ruže: Zbilja ne znam što reći

Šuput je usred emisije dobila ruže: Zbilja ne znam što reći
6

Ovo je flower box, moj omiljeni dar, rekla je Maja i pročitala naglas poruku koju je dobila uz ruže. Nije htjela reći tko joj je obožavatelj koji joj je cvijeće poslao

VIDEO

Sad sam najdalje od udaje ikad, rekla je u četvrtak navečer Maja Šuput voditelju Daliboru Petku gostujući u njegovom 'Glazbenom showu', kazavši da je trenutno solo. No čini se da se u njenom životu ipak pojavio neki novi muškarac. Naime usred emisije na Narodnom radiju stigao je dostavljač, koji je Maji uručio poklon, kutiju s ružama. 

- U šoku sam. Ovo je flower box, moj omiljeni dar - rekla je Maja i pročitala naglas poruku koju je dobila. 

- Faith makes all things possible... love makes all things easy - pisalo je u čestitci koja je Maju oborila s nogu. 

- Ne znam što reći, u šoku sam - ponavljala je Maja ne želeći otkriti ime tajanstvenog gospodina koji joj je poslao ruže, ali mu je posvetila pjesmu 'Jedna noć s tobom da mi je'.

Bilo je još iznenađenja u sinoćnjem 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. Najveće je bilo kad se na vratima pojavio KUD Poculica iz Letovanića u narodnim nošnjama, koji se došao zahvaliti Maji što je promovirala njihovo mjesto, dok je s Robertom Knjazom bila u plemenu Masai u Keniji. Folkloraši su joj došli reći da postaje počasnom mještankom Letovanića. Maju su iznenadili i Velina i Alan Hržica, s kojima je napravila prve estradne korake plesavši u spotu Sherry, Sherry. Davor Jurkotić prozvao se njenim ljubavnikom za Primorsko-goransku županiju, Enis Bešlagić rekao da će se onaj tko joj bude gradio filmsku karijeru nabrati para, a Antonija Šola otkrila da Maja uvijek najbolje izvede tekstove gdje je sva vražja i nevaljala. Nezaobilazni Majin pratitelj, Marko Grubnić priznao je da teško lovi njen korak u izlascima, ali da je nakon tridesete počeo opako tulumariti.

- Rekao mi je da je prije 30. bio Jelena Rozga, a nakon 30. je postao Maja Šuput - otkrila je o Mačku popularna pjevačica, koja se za sinoćnji nastup sama odjenula. 

U emisiju je povela svoj bend, ali je dovela i pojačanje – tamburaški sastav Dyaco, s kojim je otpjevala pjesmu 'Loš po mene'. 

- Ova me pjesma asocira na knjigu 50 nijansi sive - rekla je popularna pjevačica, koja je opravdala titulu kraljice svadbe. Iako se nije željela okušati u izvedbi pjesme 'Ave Maria', bez problema je otpjevala hrvatsku himnu, preporučivši se za velike sportske događaje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl