Obavijesti

Show

Komentari 5

Susan Boyle šokirana zbog uhode pred svojim vratima

Susan Boyle šokirana zbog uhode pred svojim vratima
3

Zaštitnik škotske pjevačice Simon Cowell zatražio je dodatno osiguranje za Susan Boyle. Ona bi ovog mjeseca trebala izdati svoj prvi album

VIDEO

Sredovječna Amerikanka isprva je Susan Boyle (48) bombardirala pismima. Kažu da su jako bizarna. No nije se zaustavila na njima, nego je banula na vrata Susanine kuće u West Lothianu, u Škotskoj. Poludjelu obožavateljicu zaštitar je spriječio da se približi. Susan je šokirana. Producent showa “Britanija traži zvijezdu” Simon Cowell odmah je zatražio dodatnu zaštitu za Susan.
- Simon ništa ne želi prepustiti slučaju - rekao je britanskim medijima izvor blizak Susan i dodao:.
- Ta žena prati Susan po cijelom svijetu. Opsjednuta je. Isprva su svi mislili da je sasvim bezopasna. No nakon onoga što se dogodilo Leoni Lewis, svi su oprezni.
Leonu Lewis (29) nedavno je u glavu udario
Peter Kowalczyk (29), koji nije prošao na audiciji za britanski show “X Factor”. Leona je pobijedila u showu prije tri godine. Britanski mediji pisali su kako je Peter udario Leonu zbog ljubomore. Optužili su ga za fizički nasrtaj i smjestili u psihijatrijsku ustanovu. Leonu je udario na potpisivanju njezine knjige “Dreams” u londonskoj knjižari. Šokirana pjevačica potom je otkazala put u Njemačku, gdje je trebala nastaviti s promocijom knjige. Ipak, ne želi tjelohranitelja.
- Ne želim poput Beyonce šetati uokolo s nekom mrgom - rekla je Leona.
Susan ovaj mjesec izdaje prvi album, a Simon želi da sve prođe bez ikakvih problema. U showu “Britanija traži zvijezdu”, koji se emitirao u travnju, Susan je završila na drugome mjestu. Pobijedila je plesna grupa Diversity. Dva mjeseca kasnije Susan je završila na psihijatriji. Nije se mogla nositi s teretom slave. Na liječenju je bila pet dana. Imala je slom živaca. Nekontrolirano se tresla i znojila. Susan je imala ispad i dva dana prije finala. Član žirija Pierce Morgan, u kojeg je bila zaljubljena, pohvalio je njezinog konkurenta Shaheena Jafargholija (12). Susan je poludjela i napravila histeričnu scenu pred desetak šokiranih gostiju hotela. Smirivala ju je policija. Htjela je odustati od nastupa. Susanin album “I Dreamed a Dream” izlazi 23. studenoga. Tom pjesmom je i nastupila u showu te osvojila srca milijuna gledatelja. Album koji još nije izašao postao je najnaručivaniji album na internetskoj stranici Amazon.com u povijesti te stranice.

PRODUCENT ZARADIO VIŠE OD TRUMPA
Uz britanske reality showove, Simon Cowell producira i američke “American Idol” i “America’s Got Talent”. Na listi onih koji su najviše zaradili prikazivanjem showova na američkim televizijama na prvome mjestu je Simon s oko 400 milijuna kuna. Slijedi ga Donald Trump sa showom “Pripravnik”, kojim je zaradio 240 milijuna kuna.

I DANAS OBILAZI UMIROVLJANIKE
Susan i dalje živi sama s mačkom Pebbles u obiteljskoj kući u West Lothianu, u Škotskoj. Nikad se nije udavala. Bila je zaručena. Otac joj je umro 1990., a o majci je brinula do njezine smrti 2007. Majka je imala 91 godinu. Susjedi kažu da nakon majčine smrti danima nije izlazila iz kuće. I danas obilazi umirovljenike po njihovim kućama.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili